Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2018 (edytowane) dwudziesty pierwszy wiek figowy listek człowieczeństwo co drugi nikt podszyty fałszempodśmiechujki w przestrzeni wirtualnej wyblakła rzeczywistość rodzinny dom z kredek nie runie bo w telewizji mówili że cegły są w cenie destylują słowa przez kalkę żebym się zachłysnął dwudziesty pierwszy wiek liść opadłzostała próżność Edytowane 4 Maja 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 3
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2018 (edytowane) Dziękuję pani B :D Edytowane 5 Maja 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2018 Widzę chyba podobnie - zresztą sam oceń. Dwudziesty pierwszy wiek już mamy Czas dobrobytu i szczęścia też Dzisiaj ci mówią, co najlepsze Ty musisz wierzyć, że tak jest Teraz należy kochać wszystkich Poprawnym każdy musi być Absurd zaczyna rządzić światem Ty nie masz wyjścia Godzisz się z tym Klimat podobno wciąż sie ociepla Boga na pewno nie spotkam już Unia niedługo wszystkim ogłosi Rozporządzeniem, że umarł Bóg Tradycję lubisz toś jest ciemnogród Dziś europejskość jedyny cel Jeżeli chciałbyś mieć inne zdanie To bardzo szybko będziesz na dnie Ja się z tym nigdy już nie pogodzę Takie idee to w dupie mam I będę swoje prawdy wciąż głosił Nawet, jeżeli zostanę sam Poglądów nikt nie będzie mi narzucał Co dla mnie dobre wiem ja sam Niech politycy się odpierdolą Ja własny model życia mam pozdrawiam 3
Marlett Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2018 Wiersze też trzeba pisać odpowiednio do 21 wieku. Jestem jeszcze z tamtego wieku więc staromodna.... :) PozdrawiaM. 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyli dasz jakąś wskazówkę ?? Edytowane 5 Maja 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji)
Justyna Adamczewska Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja piosenkę na temat zapodam. Też cenię Wolność, ale Duchy Czasu rządzą i są naprawdę względne, jak mawiał Albert Einstein "Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić"
Marlett Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak dam wskazówkę; staraj się pisać estetycznie - ze znakami, komentarze z interpunkcja. Poza tym więcej wskazówek Tobie już nie trzeba :)) PozdrawiaM.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj trzeba i to sporo, ale dziękuję postaram się. Ostatnio napisałem **** z interpunckcją, ale chyba go zmasakrowałem. Rada była następująca odpuść interpunkcje i duże litery :D Ps. Statkowy komputer , więc nie mam polskich znaków . :D Edytowane 5 Maja 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji)
Marlett Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadza się :)) 1
Wiesław J.K. Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam, Używam tej strony: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam :) 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak jestem na statku i używam internetu statkowego do pisania wierszy, stosuje spolszcz.pl Musisz kliknąć trzy razy, żeby przetworzyło słowa, a każdy bit bajt się liczy, bo przelatuje przez satelitę więc oszczedzam na komentarzach :D. Przepraszam Edytowane 5 Maja 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji)
Wiesław J.K. Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem! Przepraszam nie wiedziałem. :) 1
Deonix_ Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 Ożesz, k... (przepraszam), ale to jest dobre! Oj, bardzo dobre! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko to popraw. Naprawdę mocny, dobry wiersz, uwielbiam takie. Ale nawiasem mówiąc, ekshibicjonistyczna próżność i zakłamanie były zawsze. Internet i inne zdobycze cywilizacyjne je tylko uwypukliły. Ukłony, Panie Marcinie :))))))))
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, tego pierwszego spolszcz pl nie chciało mi przerobić, a "zostalo" nie przerobił, ponieważ pomieszałem literki. Już poprawiłem, dziekuję bardzo za ukłony i komentarz. Pozdrawiam i również ślę ukłony Dario Edytowane 5 Maja 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji)
Deonix_ Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już tak mi nie dziękuj, bom cała czerwona :) Aż szkoda takie cudo po warsztatach trzymać, przeniósłbyś do gotowych :))
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz jaki mam stosunek do przerzucania. Jak napiszę coś takiego jak pasożyt, wtedy chętnie przeniosę :D Edytowane 5 Maja 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji)
Deonix_ Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz na myśli mojego "pasożyta" ? Szczerze mówiąc, to mi się on obecnie coraz mniej podoba... Ale Vox populi- vox Dei :))
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no cóż ja go pamiętam wrył mi się w pamięć tam pod trzecim (ostatnim ) zwojem się zagnieździł i siedzi może nie umiałbym go dokladnie zacytować, ale jest tam na stałe :D Szkoda że ci sie nie podoba, ja czekam na kinga w spódnicy, chociaż nie powiem cieszę się twoim szczęściem. Edytowane 5 Maja 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 1
Deonix_ Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To bardzo miłe, naprawdę :) Nie martw się, jeszcze kiedyś przywalę czymś ciężkim :) 1
Witold Szwedkowski Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spoko. Oszczednosc to tez cnota. Choc Bralczyk powiedzialby, ze blad jezykowy. Tym bardziej sie ciesze, ze wyswiadczasz czasem te laske odbiorcom i uzywasz znakow diakrytycznych. Ale do rzeczy. Gdyby ktos poradzil mi "odpusc interpunkcje i duze litery", rozwazylbym opuscic jeszcze spacje i oczywiscie "polskie znaki". Bylby z tego prawdziwy dwudziestopierwszowieczny futuryzm na medal. Moze nie zloty ale chociaz brazowy. 1
Rekomendowane odpowiedzi