Krzysztof_Kurc Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2018 jak zwykle przebudzenie trwało kilka minut w kąpieli szybko znikły fantomowe bóle nawet matka byłaby ze mnie dumna, dzisiaj czułem niechęć w ustach kochanki, język to słowa których staram się używać codziennie z lenistwa, unikam śmierci samobójczej nadgorliwości po obiedzie i nerwowej drzemki od meczącej sytości, aż do głodu kolacji bez boga i modlitwy, w ciągłym zachodzie słońca wolno wyblakną wszystkie fotografie dnia 6
beta_b Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Tekst mi bliski. Można zmienić układ wersów, wyjdzie proza, ale to nie ma to znaczenia. Zostaje przy mnie. bb
Marlett Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) Wiersz ma klimat. Dla mnie może być bez przecinków, wtedy przerzutnie staną się bardziej wyraziste :) PozdrawiaM. Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez Marlett (wyświetl historię edycji) 2
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Dziękuję za miłe słowa, pozdrawiam. krzysiek
iwonaroma Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. żeby sytość nie meeeczała jak baran dorzuć jej ogonek ;)
jan_komułzykant Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moim też :) Wiersz z "dołkiem", ale lubię -trzeba pomyśleć, przeczytać, jeszcze raz pomyśleć. Pozdrawiam. 1
Krzysztof_Kurc Opublikowano 25 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2019 @Pi_ Warsztat to przyjemne miejsce, a tak naprawdę teraz nie ma żadnej różnicy między warsztatem a wierszami gotowymi. Miło mi że Ci się chce czytać moje teksty. Pozdrawiam. @iwonaroma Meczy jak koza już ponad rok. Pozdrawiam . @jan_komułzykant Dzięki za dobre słowo. Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2019 Krzysztofie, dołączam do pozytywnych głosów. Jest co poczytać.
iwonaroma Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2019 Ojej! Pomyliłam kozę z baranem :) Ale Ty uparty jesteś, jeśli nie chcesz poprawić (jakie to zwierzątko reprezentuje upór?...) No chyba, że nie ma co poprawiać, wówczas wiersz nabiera nieoczekiwanie dodatkowych walorów humorystycznych :) Oczywiście również pozdrawiam.
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2019 @Krzysztof_Kurc Śledzę Twoje teksty, czytałem dawno dawno temu również. Teraz nie mam czasu tutaj ,żyć, oddycham mniej wirtualnie. Te teksty Są wypełnione bezsilnością człowieka. Bardzo wyważone emocjonalnie, takie jak lubię. Bardzo dojrzałe. Zastanawiałem się do niedawna, dlaczego nie dajesz ich na gotowe. One są gotowe, w każdym calu. Zrozumiałem po Twoim komentarzu, że, teraz nie ma różnicy, gdzie się zamieszcza tekst. W dziale wiersze gotowe jest bardzo kolorowo I bardzo wzniośle, jak kwiatki przy wiośnie. Tutaj jest przynajmniej ,cisza, spokój. Dzięki za motywacje do pisania. Pozdrawiam. t.
iwonaroma Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2019 @Tomasz_Biela Tomku - czy bezsilność świadczy o dojrzałości?
Tomasz_Biela Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie musi, czasami wręcz w dojrzewaniu przeszkadza, a czasami po prostu ma się go dość.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2019 @Tomasz_Biela Tak, siedzimy tu już dość długo. Bywam tutaj sporadycznie i raczej z sentymentu. Czasem szukam na orgu tekstów które coś mi podarują, ale ostatnio mało takich. Ktoś kiedyś napisał że dobry tekst to tekst "przeżyty". Zgadzam się z tym stwierdzeniem. Mam nadzieję że będziemy się spotykać na tym forum. Pozdrawiam k
Rekomendowane odpowiedzi