Gość Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) jedziemy do rzeszowa to spontan na wiosnę kieszonkowa tripitaka i oranżada w termosie lub guarana w tabletkach na wszelki wypadek czytam rozkłady PKP bo wiosna przychodzi na peron drugi a stamtąd idzie do rzeszowa więc idziemy na peron - tam śmiechy kobiet kieszonkowa tripitaka i oranżada w termosie kwitną przebiśniegi krokusy i białe magnolie hare kryszna kryszna hare tu śmiech kobiet powiedz lepiej coś o aktach pragmatycznych tylko nieciekawie jak potrafisz - pragmatyka i lingwistyka ok guarana na wszelki wypadek Edytowane 3 Marca 2018 przez Gość (wyświetl historię edycji)
AnDante Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2018 Za mądre dla mnie, mówiąc wprost "nie kapuję", co Autor chciał tym wierszem przekazać czytelnikowi. Ale to pewnie moja niedoskonałość. ;) AD
Gość Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2018 tak na marginesie to masz strasznie brzydki avatar :) , a tak na poważnie to taki zapis flow, mniej lub bardziej udany, o czym jest wiersz to odbiorca niestety już musi zgadnąć, dzięki za czytanie, ps. wyjątkowo mądry raczej też nie jestem, pewnie przeciętny w liceum i na studiach :) dzięki
Maria_M Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2018 Co Ty radio, tak z tą hare kryszna kryszna hare wyskakujesz jak Filip z konopi? A poza tym jak coś piszesz i wstawiasz na forum, to sam dla siebie? :))))))))))
Maria_M Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co to zgaduj- zgadula? :)))))))) ?
Gość Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2018 wiersz jest o spontanicznej wyprawie do Rzeszowa na wiosnę, bo tam są niedaleko Bieszczady i ładne góry :)
Maria_M Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miałam przeczucie, że tu chodzi o Zielone. W głowie i Bieszczady wiosną. Jeszcze chwila, bo minus 15 :))))
Gość Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2018 dlatego jest termos :) a tak poza tym to, też marznę co chwila na papierosie, pozdrowienia :)
Maria_M Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Od kiedy to radio pali? :))) Edytowane 3 Marca 2018 przez MaksMara (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2018 Czy to pytanie ma związek z wierszem ? :) z nerwów palę, więc jestem usprawiedliwiony :)
Maria_M Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście. To Twoja sprawa, a w dzisiejeszych czasach jest wiele powodów do zdenerwowania. Rozumiem, życzę wszystkiego dobrego. :))
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam to samo :) Powiało Awangardą... ? Nie gniewaj się Autorze ale ten tekst powinien trafić albo do warsztatu albo do prozy. Tutaj się nie obroni - moim zdaniem :) Pozdrawiam ciepło :)
Gość Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2018 Przeniosę w wolnej chwili :) pozdrawiam również ciepło
Saint Germaine Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2018 To żaden wiersz tylko pierdoły których miejscem jest śmietnik. Nie pisz więcej człowieku lepiej zmień trasę na Toruńi tam śpiewaj te pierdoły w rytmach gospel. 1
Gość Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2018 saint germaine - wróć do podstawówki i zapytaj swoją polonistkę co to jest wiersz, w realu tak byś nie fikał.
Saint Germaine Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2018 Prawda boli miszczu? Na pp dostaniesz więcej lekcji pokory.
Rekomendowane odpowiedzi