Anastazja Sokołowska Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) za oknem płacze niebo cichutko mi szepcze nawołuje mnie swymi łzami usta zaciskam i milknę wraz z niebemi cichnę wraz z nieba mokrymi rzęsami i łkamy razem we wrzasku swym cichnąc i niebo mi szepcze jak chciałoby zniknąć (wiersz archiwalny, napisany około 5 lat temu) Edytowane 6 Stycznia 2018 przez Anastazja Sokołowska (wyświetl historię edycji) 3
azk Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za oknem płacze niebo cichutko mi szepcze nawołuje mnie swymi łzami usta zaciskam i milknę wraz z niebemi cichnę wraz z nieba mokrymi rzęsami i łkamy razem we wrzasku swym cichnąc i niebo mi szepcze jak chciałoby zniknąć Podoba mi się wiersz, ale tego nieba za dużo uchylasz czytelnikowi. Stanowczo. Pozdrawiam 2
Oxyvia Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 Mam podobne zdanie jak @kot szarobury. 1
bajaga1 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2018 Próbowałam przeczytać go pomijając powtarzające się *niebo*. Po moich szybach płynęły łzy deszczu... Podoba mi się to podejście. Otarłam swoje łzy 1
Rekomendowane odpowiedzi