Wiechu J. K. Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2017 (edytowane) proszę usiąść - odmówił w jakim celu - zapytał chciałbym pytań kilka czego odnośnie - zmarkotniał tyle tego w tobie skąd - dziwisz się pewnie w tym sęk - odrzekłem tak - sam nie wiem nie zawsze jesteś taki dziwię się czasem a jednak coś w tym - chciałem jest jak widzisz - przerwał dzięki za...wyszeptałem kiedyś zrozumiesz- odleciał Edytowane 23 Grudnia 2017 przez Wieslaw_J._Korzeniowski (wyświetl historię edycji) 1
Maria_M Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2017 Nie lubię rozmawiać ze smutkiem, uciekam daleko, nie zawsze się to udaje. Gdyby nie tytuł, to myślałabym, że chodzi o kogoś bardzo przygnębionego. A to na szczęście personifikacja. Początek i puenta są super, ale środek jak dla mnie trochę poplątany i bliżej mu do prozy, a może o to specjalny zabieg. Ogónie pomysł Podobasię. :))) 1
Fred Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2017 Jakiś dziwny urywany ten dialog. Nie moja bajka.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2017 Witam - smutny wiersz ale za to jak szczery - myślę że nie jest źle - ja nie mam do czego się przyczepić. pozd. 1
befana_di_campi Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2017 "Posmutniał" zmieniłabym na "zmarkotniał" :) :))) 1
Wiechu J. K. Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzieki, ze podoba sie :) pracuje nad poprawkami pozdr. Edytowane 23 Grudnia 2017 przez Wieslaw_J._Korzeniowski (wyświetl historię edycji)
Wiechu J. K. Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam i dziekuje Waldemarze !
Wiechu J. K. Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czesc, dobry pomysl, dzieki :)))) pozdr.
Wiechu J. K. Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam, nic nie jest perfekt, ale szlifuje jak umiem. pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi