befana_di_campi Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) I. Najpierwsze wrażenie Wziąć trzeba było ile podarowano - nie dąsać zakręconym nosem Fakt - Beznadziejnie przepoetyzowany Oberon i Puka jarmarczne gadżety A co się jedynie udało to romans z rozparzonym osłem i woń rozgniecionej trawy II. Zwierzenia Tytanii (po otrzeźwieniu) – soft Brać trzeba było z tego co dawano - nie ględzić - dąsać - smędzić mimo że nie kręcił dziamgający Oberon ani nęciły rupiecie Pukowe Jedyny plus -z osłem wspólne posłanie na podagrycznikachIII. Zwierzenia Tytanii (po otrzeźwieniu) - hart Brać trzeba było wszystko darowane - nie wydziwiać nadwrażliwym węchem I ten tragicznieuliryczniony Oberon z Puka souvenir'ami Co mi się tylko udało to z osłem galop szalony - a później zapach jak lancet podagryczników Edytowane 19 Grudnia 2017 przez befana_di_campi (wyświetl historię edycji) 3
Wiechu J. K. Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Osioł to również stworzenie i potrzebuje pogłaskania po czuprynie od czasu do czasu. Rozbawiłaś mnie tym porównaniem. Wiersz się podoba :)pozdrawiam Edytowane 19 Grudnia 2017 przez Wieslaw_J._Korzeniowski (wyświetl historię edycji)
befana_di_campi Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Par.: W. Shakespeare: "Sen nocy letniej" ;)
Wiechu J. K. Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyznaję, nie czytałem! ;(
Stary_Kredens Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2017 trudno mi sie odnieść do tego -ale fajne bo dowcipne i to dzięki słowu a nie dzieki temu że dowcipne pozdrawiam Kredens 1
befana_di_campi Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sen nocy jesiennej. Dlaczego nie? pozdrawiam
Marek_Bazyli Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2017 Chętnie bym wziął coś z III soft, coś z III hard i zrobił po prostu III po otrzeźwieniu. Słowo "uliryczniony" w hard nachalnie lgnie do "przepoetyzowany". Tak miało być?
Rekomendowane odpowiedzi