Maciek.J Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2017 Niewyraźnym świtem odwrócony księżyc chyba się dziś gniewa bo tak wolno zachodzi na czarnym niebie jak zawsze gasną gwiazdy niewyspany kot ziewa wraz z nocną strażą tramwaj jak łódka brodzi po cyfrach z rozkładu jazdy betonowe bloki jeszcze śpią otulone gęstą mgłą ptaków już nie słyszę odleciały w dalekie strony w szarość przemieniony oglądam mały świat znów o rok starszą twarzą koniec listopada blade słońce wiersz pisze z kropli deszczu strofy układa 4
Oxyvia Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2017 Nastrojowo i melancholijnie. Ładne obrazki jesieni.
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie podoba mi się to oglądanie świata twarzą. A gdyby tak za pisać: w szarość przemieniony oglądam mały świat znów o rok starszy koniec listopada to zgadzałoby się i z tym, że Pl jest starszy, świat jest starszy i listopad też . Poza tym podoba mi się wiersz.
Deonix_ Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2017 Podoba mi się obrazowanie w tym wierszu, choć osobiście pokusiłabym się o jakieś wygładzenia warsztatowe :) Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi