Leszek Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2017 wiersz jest niewinny tabula rasa wydaje z łona pokraczne słowa gniew zło potrafi wpisanym nakazać czy pikanterii do niewinnych dodać niekiedy w bólu się rodzą mitrędze zdeformowane nim nabiorą kształtu kapią kleksami spisane na krętej i w oburzeniu to moje nie żartuj po wielu zmianach wychodzą na ludzi lecz cóż to znaczy oczekiwania spełniają jednych a brzydzą drugich przygasa spopielony zamiar na kartce nie ma już nic ani słowa złamane pióro nie ma chęci skrobać 6
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2017 w złamanym piórze wymień stalówkę jeśli piszesz gęsim zaostrz je raz jeszcze i ze złośliwostek wyciągnij nauczkę pochyl się nad kartką i zostaw nam wiersze Nikt nie ma chęci pisać jeśli komentarze ograniczają się do nagonki na autora, albo komentatora, a przecież to nie oni a tekst winien być komentowany. Może coś się wreszcie w tej materii zmieni ? - I oby na lepsze :) 1
Freemen Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2017 (edytowane) Ładnie to Leszku ująłeś ale mam pytanie do Ciebie jako specjalisty od rytmów i tym podobnych. Co mi w tej melodii miejscami nie gra? Edytowane 20 Listopada 2017 przez Freemen (wyświetl historię edycji)
Leszek Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bożenko, wielu początkujących i nie tylko niewprawnych poetów, podpisałoby się pod słowami wiersza i doświadczyło nagonki. Sam kiedyś odszedłem z tego portalu, gdy zdominowały go osoby o wszystkowiedzącym ego. Kiedy zacząłem swoją przygodę z poezją i oddałem swoje strofy internetowi, to zadziwiła mnie skala chamstwa, niszczenia ludzi, kategoryczności stwierdzeń i tym podobnych zachowań, które dzisiaj rozwinęły się we wsze
Rekomendowane odpowiedzi