Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2017 (edytowane) chociaż codziennie patrzymy na niego nie myślimy o tym że ukradł nam dzień dzień którego kiedyś nam zabraknie gdy dojdziemy do końca drogi nam pisanej której umownie na imię życie które okradł nie umyślnie ale jednak z cennych dni Edytowane 30 Września 2017 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - nie kumam o co chodzi z tym - m - uświadom mnie proszę. A za czytanie wielkie dzięki. pozd.
azk Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2017 Można i tak o zegarze, a przecież on tymi rękoma stworzony na obraz i podobieństwo strumienia, który z gór spływa. Pozdrawiam, Waldemarze :)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2017 Może i dobrze, że nas okrada. Przynajmniej nic dwa razy się nie zdarzy ; pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale gapa jestem - teraz dopiero zauważyłem - dzięki. Wiersz o kalendarzu Jacku. pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - można i tak odczytać myśl zawartą w wierszu kocie - lecz ja mam na myśli zwykły ścienny kalendarz - za czytanie wielkie dziękuje no i za komentarz. pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2017 Andrzej Wojnowski - witam i dziękuje że byłeś i czytałeś ową kartkę z kalendarza - dziękuje. pozd.
azk Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oba ustrojstwa odmierzają przemijanie naszego życia. Czas, jego upływ jest fatum wiszącym na naszym rodzajem. Obsesją ludzkości. Rozdzielamy sekundę na 9 162 770 000 kawałków. Bo tyle razy w ciągu niej drgnie atom cezu w zegarze atomowym. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi