Justyna Adamczewska Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) Mogło_by się pojawiło stanęło na scenie chwilę, może nawet parę minut, zaczęło jednak zbierać kurz. Najpierw niewidoczny z dala, tralala, tralala, a czas mijał dookoła, jak trąbek powietrznych szkoła. Mogło_by postanowiło i w szkółkę się pobawiło. Uczniowie myśleli tylko - A cóż to za niezłe ziółko? Pięknie nam istotka grała i nigdy nie przestawała. Chwileczką chwila się stała, ktoś cichcem powiedział - wara. Mogło_by się uśmiechało, od zawsze o tym wiedziało - Zabierz od nas swe ŚMIETNISKO- Zanieczyszczasz środowisko. Mogło_by, ot zamrugało i tak długo wytrzymało, w owym stanie trwało, trwało a ogół rozrywał ciało. Historyjki prawie koniec, ale czy na pewno? - Powiedz Mogło_by... Justyna Adamczewska. Wiersz zamieszczam 2. raz. Jest o specyficznym smutku i prawdzie Justyna Adamczewska (powiedzmy nowość) 2017 r. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 26 Września 2017 przez Justyna Adamczewska (wyświetl historię edycji)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) Mogło_by ale i nie jest nie zapisze nam się w rejestr tych radości czy też smutków gdzieś odchodzi powolutku Bo minęła już ta chwila gdzie mogło_by się spełniło znowu w kłębek się skulilo czeka znów i znów ją mija Radość chwila Tak odczytałem twój wiersz Justyno pozdrawim Edytowane 26 Września 2017 przez Marcin_Krzysica (wyświetl historię edycji) 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wlałeś w moją duszę optymizm - dziękuję, Marcinie. Jesteś fajnym kumplem (nie uraziłam, mam nadzieję). :)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano czym mnie miałaś urazić pozdrawiam wesołego dnia życzę:-)
Rekomendowane odpowiedzi