E.K.S. Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) Gdzie moja łódź? Gzie moja wyspa, mój dom i dzban wina? Chyba morze mnie uwiodło, Tak jak chłopcy zwodzą młode dziewczęta, by z nich zadrwić. Wenus, twoja bliźniacza źrenica, o przyjaciółko, świeci nad miastem przyszłości, i nawołują się wyspy latarniami, a tym jest wierność miedzy nimi, co oliwny błysk ognia. Wszyscy jesteśmy iskrą pochodni, i czekamy dnia, by wciągnąć łódź na brzeg, a prowadzi nas gwiezdna stal, sen nieprzełamany, jak ostrze dnia, który ma nadejść Edytowane 12 Maja 2017 przez E.K.S. (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Witam kolejny raz - jestem w lekkim szoku - nie często ba nawet wcale nie trawiło się tyle tak zacnych wierszy od jednej osoby w tak krótkiej chwili. Ten też jest smakowity - pokaz inne są warte tego portalu. Te ostrze dnia które ma nadejść zarąbiste. Tak trzymaj. miłego wieczoru życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E.K.S. Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Panie Waldemarze, jakże Pan przemiły dla mnie. Jestem zdumiona tym, ze otrzymuje pochwale. Pana dobre słowa data mi duzo radości, bo przecież wiersz jest dla czytelnika, i jeśli jemu się podoba, to cóż lepszego? Pozdrawiam bardzo gorąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna Świętokrzyska Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Wiersz do przemyślenia,, ale bardzo go trudno czytać przez nieporządną pisownię. Polskie znaki są przecież w każdym komputerze.....no i to Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_bolek Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie lub mię Edytowane 11 Maja 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E.K.S. Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Dziękuję za uwagi. Błędy już poprawione, gdyż dorwałam się do polskiej klawiatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi