Damien_Dam Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Roniąc wciąż niespożyte Bzy, Chcąc pokazać Me Złote Łzy, Chcąc pokazać, aby Miło było, To co się między Nami Skryło, Nie mogąc dosiąść Miłości Swe, Dlaczego On Skrywa - Bo chce, Przypatrując się w Te Oblicza, Dalej nie wiedząc Co One skrywa, Wpatrując niedomieszkałe Szkło, Trzymając Ogniwa - Stykamy Siebie, Nie żyjąc - Nie martwiąc się w Gniewie, Bo cóż jest Ten Gniew - Uraczony, Słuchając wciąż Tej Pięknej Mowy, Czyż Podkowa, która Szczęście Swe Ma, Powiedząc na Rozdrożu - Wielka Iskra, Rozpalając i przyciągając Trony, Wciąż Czując się Nieujarzmiony, Taktując - Kroki Tego Samego, Kochaj Przyjaciółkę - Kochaj Kolego
Alicja_Wysocka Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Ech... :( Kochanieńki, nic z tego nie rozumiem, nie wiem o czym piszesz. Pomożesz? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Deonix_ Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też niewiele rozumiem, ale to jest chyba taka alternatywna wersja "Zemsty", tylko że na zamku w Gniewie ;)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) Co tu rozumieć Gniew - miejscowość koło Peplina na Wisłą Autor "nie może dosiąść Miłości swe" - trąci haremem a pozycja na jeźdźca nie wymaga specjalnego wysiłku. Można by zapytać gdzie autor " Słucha wciąż Tej Pięknej Mowy" jednak rozbrajający finisz " Kochaj Przyjaciółkę - Kochaj Kolego" wszystko tłumaczy - autor nie jest gejem Jestem za Pozdrawiam Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi