Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

adresat - admin Mateusz

1) - teraz to dopiero otworzyłeś prawdziwy raj dla różnego rodzaju prowokatorów, trolli czy chociażby offtopowców...!!! Czego już zdążyłem dziś doświadczyć... Mianowicie, ktoś sobie może napisać prowokacyjny i bardzo zaczepny komentarz pod twoją notką - wiedząc o tym że jesteś nerwus - a następnie po twojej niezbyt ugłaskanej odpowiedzi on wyciera swoje plucie, mając do dyspozycji opcję "usuń"... Zanim zdążę i ja usunąć, tenże uprzejmie donosi do adminów, że ja go obrażam. Pogratulować tak trafionego pomysłu... Czyj to lobbing zadziałał ?

.

2) - za jasną cholerę nie mogę wejść na swoją pocztę. Po kliknięciu w ikonkę koperty u góry natychmiast ukazuje się informacja o przepełnionej poczcie. Przecież od ostatniego czyszczenia wysłałem może ze dwie pozycje. A chociażby - to jak mam ją wyczyścić, jeśli nie mogę do niej wejść?

Edytowane przez Bronisław_Muszyński (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Ostatni post wisi w pamięci, żeby np. przypadkiem zamykając poezję nie zgubić swoich postępów. Najłatwiej pozbyć się starej treści najpierw klikając anuluj i ponownie dodając temat: "   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor"

Opublikowano

Generalnie - zastanawiam się jeszcze nad tym. Aktualnie powiadomienie przychodzi, gdy ktoś skomentuje temat, który zaczęliśmy, bądź odpowie na temat, który skomentowaliśmy. Wydawało mi się, że to może trochę rozruszać forum. :)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Migrena  też mi się wydaje, że w najbliższym czasie te wszystkie atrakcje, przynajmniej w naszym państwie z kartonu, są niemożliwe do ogarnięcia, przy takich narzędziach jak JPK CIT (niebawem obowiązkowy) JPK VAT + KSeF, podatkowo będą mogli zaorać każdego, jeśli ktoś prawidłowo zepnie te platformy i im systemów nie wywali od czerwonych świateł, tylko jakoś nie widzę tej armii oraczy, póki co, w mojej dzielnicy ktoś umowy nie przedłużył na wywóz śmieci z miejskich koszy i się walały miesiąc po trawnikach roznoszone przez podmuchy i kruki z wronami, na razie, zakładam wersję optymistyczną, pt. „gówno chłopu nie zegarek”, a co będzie, to się okaże, być może i przydział połowy kilograma wołowiny na pół roku, pod warunkiem 3 donosów na sąsiadów, którzy ośmielili się nie dochować terminu zezłomowania samochodu spalinowego

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• niepodległe cnoty zakute między wierszami ostygły   wystarczyło kilka dekad by lustro mgłą pokryło życie a widok jakiś nieznany   poemat płonących żagli w imię plagiatu zbrukany by zniknąć jak popiół  wiatrem spłoszony   ostygły niepodległe cnoty zakute między wersami liryki tak epickiej że dramat wchodzi pomiędzy   a parabole świadomości transcendentnej  tańczą między gwiazdami jakby bały się wrócić na ziemię czyż tak straszne jest życie ?  że lepiej pozostać bezimiennym wierszem w kołowrocie interpretacji   tylko czytaj  a cnota sama urośnie jak tulipany i wierzby płaczące   Klaudia Gasztold   
    • życie nie znało dat dal nie dokuczała  wiatr smakował łzy nie bolały   życie było jak echo było  tu  było tam lubiło dni i noce było w sam raz   dziś tylko cisza o tym wspomina i serce które pamięta nostalgią gra   a ja słuchając tego uśmiecham się bo wiem że minione racje ma 
    • @Andrzej P. Zajączkowski - @huzarc - @Berenika97 - @Rafael Marius  - uśmiechem wam dziękuje - 
    • @Wiesław J.K. Ten utwór niesie w sobie coś niezwykle autentycznego, czym jest powrót do dziecięcej wyobraźni, do momentu, w którym świat był większy, bardziej niepokojący, ale też bardziej fascynujący. Wiersz działa jak migawka pamięci niby rozmazana, miękka, pełna światła po burzy, ale jest emocjonalnie automatyczna.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...