Zjajami_Baba Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 swobodne spadanie w przestrzeń imperatyw: nie zapomnij oddychać a nie chcę tak z rąk się wymykasz w powietrze
maria_bard Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Ażż... to mnie zaskoczyłaś:-) Musiałam zerknąć do "Wszechwiedzącej". I jest wiersz. Nawet troszkę znajduję rym, który poetyzuje tę przekorną, a zarazem romantyczną miniaturę. W oczekiwaniu na Twoje następne wejście pozdrawiam. E.
andrzej_barycz Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 Piękny erotyk. Mógłbym rozpisać treść w opasłe tomisko, pani wystarczyło parę wersów...
Jacek_Suchowicz Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ograniczony do mechaniki relatywistycznej a w kwantowej byłby ciekawszy w teorii strun drgasz w ósmym wyniarze kwanty zwiększaja pęd jesteś w przestrzenią nieoznaczoną zbtyt dużo pojęć - pozdrawiam:)
Anna_Myszkin Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 Takie małe, a zakręcone na wiele sposobów - co zajrzę, to czytam inaczej. Fajnie, że wpadasz z nowym :)
Rekomendowane odpowiedzi