Alina_Służewska Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 /błękit przewierca bas/ - poddaję się mam dosyć milczenia - słucham co powiedziałeś - że się poddaję - a to dopiero żart znam cię znam łżesz jak z nut phi kameleon - nie wierzysz mi - kiedyś głupia wierzyłam teraz nie - mogę przysiąc na wszystko co chcesz że nie kłamię - nie trzeba już raz przysięgałeś/w ciszy nagły huk trzask runął mur/ - omatko puszczaj bo naskarżę ma m(n)ie
Alina_Służewska Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 @kufelek Znam się na żartach, ale ten komentarz mi nie pomaga, a szkodzi. Proszę zabrać, bądź zmienić słowa. Jeżeli nie, proszę, aby ten post usunął Angello. PS mam nadzieję, że reakcja będzie natychmiastowa.
cezary_dacyszyn Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 ta nowa forma nie przejdzie - ma tyle wspólnego z wierszem co marchew z laptopem.
Alina_Służewska Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę nie usprawiedliwiać swojego nietaktu. Ta wypowiedź również mnie nie satysfakcjonuje. Proszę po prostu nie motać, i tyle.
Alina_Służewska Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja uważam, że to świetny wiersz w innowacyjnej formie. Proponuję przełknąć wiersz, marchewkę, a laptopa raczej nie da się przełknąć, ale może się mylę.
Grzegorz__Jakubowicz Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 @Alina_Służewska Świetny to on może i jest, ten dialog, ale nie jest to wiersz według mnie.
Alina_Służewska Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2015 Czy dialog może być środkiem artystycznego wyraz, takiej formy wypowiedzi, jaką jest wiersz? Oto jest pytanie! Odważyłam się (od)powiedzieć - Tak
Alina_Służewska Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2015 PS. nie ma kontrowersji nie ma rozwoju myśl stoi w miejscu jest kontrowersja jest rozwój myśl idzie do przodu victoria
Rekomendowane odpowiedzi