Piotr_Piotr Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2015 parzący pył popiołu pomalowany pomarańczowym płomieniem przykryje przemoknięty płaszcz przyodziany przez pióra polatujące pustynie pomalowany pomarańczowym płomieniem poeta przybędzie północną porą przyodziany przez pióra polatujące pustynie pokaże palcem płynące potokiem pragnienie poeta przybędzie północną porą podleje pola posiane prozą pokaże palcem płynące potokiem pragnienie po czym przywróci piekielne płomienie podleje pola posiane prozą pijany padnie przed pustego padołu pokłosie po czym przywróci piekielne płomienie parzący pył popiołu
cezary_dacyszyn Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2015 pierdu pierdu pitu pitu papla paple paleozolitu poddaję się - nie jestem z frakcji erudytów... Fajnie, ze z klocków lego też można wiele możliwości. Szkoda, że ze mnie taki wapniak :-(
Piotr_Piotr Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2015 Z jedenj strony nie dziwie się - jest to bardzo trudna forma, zreszta wczesniej, osobiscie takiej nigdzie nie czytałem, więc postanowiłem zrobić krok na przód(nie chwaląc się - bo nie o to mi chodzi, tylko o ocenę w skali przez innych). Połączenie pół-pantum, tautogramu rymowanego, poezji w głebszej ukrytej formie - nie wszyscy zrozumieją i podadzą się na samym początku jego np. pisania czy też czytająć będą - zszokowani lub spotka się przedstawiona forma z niezrozumieniem(być może jeszcze za wcześnie). Fakt, klocki świetnie rozwijają wyobraźnie. Fajnie, że wpadłeś, tak jak przepowiedziałem to wcześniej ;) A na zwapnienie najgorsza jest prostolinijności, dobrze jest szukanie nowej drogi bardzej kretej, aby zrozumieć inne trudniejsze ścieżki i na nich się jeszcze lepiej dotlenić :)
Rekomendowane odpowiedzi