Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ależ nie gwałcę cię, chociaż
kto wie, czy nie powinienem

a że wszystko w swoim czasie,
dobrze, będę pamiętał

a może nawet będę się starał
być nachalny

ale porywisty jak halny,
to już na pewno nie będę

pożyjemy więc i zobaczymy,
albo i nie zobaczymy

(a bo to co jest do oglądania,
a nie do robienia ze sobą)

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

wiesz dobrze, jak ja Tobie wierzę, tak niedawno Ci to dosadnie mówiłem. tym razem więc wyrażę się bardziej oględnymi słowy, co innego czujesz, co innego mówisz, ale dla Ciebie, może nawet to normalne

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @KOBIETA  Poeci mają niewyobrażalnie rozwiniętą wyobraźnię, bez udziału oczu widzą więcej  czują bardziej. Czasem przy czytaniu wiersza, potrafię się zawiesić jak mój staruszek komputer - i powiem Ci - bardzo to lubię :)
    • @Alicja_Wysocka   tak myślałem, że mi go nie dasz !!!!!   w końcu nie rozdaje się brylantów nieznajomym !!!!   a moje pióro ?   nie każde pióro potrafi tworzyć domki z wierszy.   moje może by dało radę stworzyć bunkier otoczony minami i zaporami przeciwczołgowymi.   czasami czuję jakby moje pióro było granatem z wyciągniętą zawleczką.   ale kiedy je odłożę i czytam co napisałem, dostrzegam, ze to zwykły cienkopis kupiony w Auchan za dwa pięćdziesiąt.    
    • @Alicja_Wysocka Zamieniam się we wzrok i sluch. Zapodawaj!
    • @Arsis nie wiem uwieszą, ale seler naciowy do naturalny afrodyzjak:) @violetta a z przyprawami na ostro, rozgrzewa ciało. Chętnie sięgam w swojej kuchni:)
    • jeden mam rok po okamgnieniu widziałam nagość ludzi zbyt wielu   mama tak kładła mnie na podusi umyła dała zjeść ogrzać w duszy   kim była Stasia i czy straciła sens życia z ludźmi - li - wszyscy odchodzą   zapominają co sprzed godziny godzinki tylko zostają ze mną          
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...