Jacek_Aleksander_Mateusz_SOJAN Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2015 kiedy usta zsuwają się w dół kręgosłupa wargi odlatują trzepocąc jak mewa kotwicą rzuconą w głębinę czekam na tsunami w międzyczasie oswajam rekiny i orki sztorm który nadchodzi oswaja mnie i ciebie ze ślepym harpunem nie wiem jeszcze dlaczego poeci ten harpun miłością nazwali
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2015 Dobre. Poeci to nawet czarta nazywają miłością. Pzdr.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2015 a gdy się harpun mocno napracował że zmiękł i na kolana upadł usłyszał drżące z przerażenia słowa mój słodki misiaczku - to nie tutaj :) pytanie retoryczne pozdrawiam
Jacek_Aleksander_Mateusz_SOJAN Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 @Jacek_Suchowicz Drogi Imienniku - tutaj dźwięczy szlachetna liryka a Ty Jacku chciałbyś burleskę w stylu Mleczki; dość świntuszenia! :)
Jacek_Aleksander_Mateusz_SOJAN Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2015 @Mithotyn żałosne, infantylne...przypomina zachowanie pantofelka - akcja i reakcja, odruchy bezwarunkowe, bezrefleksyjne...to co napisałem o tytule Twojego wiersza było z ducha troski o Twój wiersz a nie z ducha mściwej złośliwości...trudny z Ciebie facet, czas najwyższy dojrzeć coś więcej niż swój egocentrycznie zadarty nos - przykre!
Jacek_Aleksander_Mateusz_SOJAN Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2015 @Mithotynim częściej przenosisz, tym więcej radości przysparzasz jest radość serca i radość zawistnego rozumu...czas nauczyć się rozróżniać, najwyższy czas...pozdrawiam!
Ewa_K. Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 @Jacek_Aleksander_Mateusz_SOJAN Obniżył Pan loty ostatnio.
Jacek_Aleksander_Mateusz_SOJAN Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 @Ewa_K. cóż, sinusoida naszych dokonań opada i wznosi się...pozdrawiam!
Ewa_K. Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To niech się wznosi Jacku jak najczęściej...niech wznosi się!;)
Rekomendowane odpowiedzi