Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 budząc mnie w środku nocy odkrywając się powiedziała nie mów nic nawet szeptem przyłóż ucho i posłuchaj jak cichutko lecz wyraźnie bije nasze nowe serce Wiersz z archiwum - jeżeli ktoś czytał to przepraszam .
teresa943 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 @Waldemar_Talar_Talar Czyż może być coś radośniejszego od usłyszenia tego "nowego serca"? Niestety, są tacy, którzy przeklinają to "nowe". Cieplutko pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 @teresa943 Witam - myślę Krystyno że jednak większość się cieszy - a ci którzy tego nie robią są chyba za bardzo zagubieni i za mało dorośli . Nowe życie to coś pięknego . Wielkie dzięki Krystyno za czytanie i kom. Spokojnej nocy życzę
Mieczysław_Borys Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2014 @Waldemar_Talar_Talar - ja nie czytałem - bardzo ładne, to jest nowe życie.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2014 @Mieczysław_Borys Witam cię serdecznie - dzięki za czytanie i owe ładne . pozd.
Kajetan_Kass Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2014 Fajne, bo proste. Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 @Kajetan_Kass Witam i dziękuje za czytanie - prosto pisane - tak ten typ ma pisać prosto ale zrozumiale . pozd.
Rekomendowane odpowiedzi