Dominika_Draus Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Od niedawna mówią o nich w mediach, (Widocznie) stali się modnym tematem do rozmowy W wielu domach. Naukowcy zaprzątają sobie głowę Skąd Nasi Nowi Przyjaciele (a przynajmniej tak mogłoby się wydawać) Pochodzą, Gdzie jedzą, Jakie lubią kwiaty. (Mało kto domyśla się, że) Żyją tuż (Obok) nas. Przecież można ich dostrzec W miejscach publicznych. Chodzą na dyskoteki, do barów Czytają gazety. Potrafią (jak ostatecznie stwierdzono) Przyjąć postać Ludzką. Nikt nie widzi Kiedy płaczą w Ciszy Bezsennych Śmiertelnych Nocy.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 @Dominika_Draus Witaj Dominiko - lubię fantazje wiec wiersz się spodobał .
cezary_dacyszyn Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2014 musiałem... ;-) To też nie jest wiersz... Ot, takie tam sobie barowe rozważania ;-)
Dominika_Draus Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2014 @cezary_dacyszyn Rozumiem, ale w takim razie poproszę o bardziej szczegółową ocenę. Bo rozumiem, że nie podoba się przekaz? Czy może diabeł tkwi w szczegółach ( stylistyka, rytmika, układ graficzny)? Byłabym wdzięczna za takie informacje, może okażą się dla mnie przydatne i pomogą mi pisać lepiej. Pozdrawiam :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i takie podejście do sprawy cieszy ;-) Pisać można na każdy temat, tylko... właśnie - stylistyka, rytmika, układ graficzny ... Ostatniego nawet bym się nie czepiał ale cała reszta to monolog kogoś kto lubi pobajdurzyć... Tylko po co? Jeżeli publikujesz takie... powiedzmy wiersze - musisz liczyć się z brakiem KONSTRUKTYWNYCH komentarzy albo krytyką osób, które cenią czyjąś wrażliwość i zwyczajnie chcą pomóc... Niestety, słaby ze mnie literat... ... ... jak przy piwie z kimś gadam to ludziom coś pika ;-) Pozdrawiam i ... No właśnie ;-)
Rekomendowane odpowiedzi