Artur_Bielawa Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zapamiętam te dobre chwile z pamięci wymażę te złe może już się nie pomylę rozganiając mgłę W nagłej szarży można zawsze liczyć na zwycięstwo zatem bądź ostrożna wychwalając męstwo Nieuleczalna w nas choroba wzajemne zażyłości przeminie wszak uroda i zbieleją kości O włos od przyciągania wciąż kręci się karuzela los podzielił zadania skonfigurował uzależnienia
Natalia__Rainbow Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 przyciągnął mnie tytuł, bardzo ładne słowo :) ogonek przy wymazywaniu dopisz. sam wiersz dobrze się czyta i akurat do mnie bardzo przemawia, pozdrawiam:)
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 @Artur_Bielawa w miarę dało mi się czytać. a tak czytając widzi mi się jedna konfiguracja, jednak różnie można ją okręslić: ja - ty, ja - ona, ja - ...?
Mieczysław_Borys Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 @Artur_Bielawa - "Zapamiętam te dobre chwile z pamięci wymażę te złe może już się nie pomylę rozganiając mgłę" Ładnie.
Artur_Bielawa Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 @Natalia__Rainbow dziękuje za komentarz i opinie, dawno Cię u mnie nie było:) cięszę się że się podoba:) pzdrawiam
Artur_Bielawa Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 @oskari_valtteri jak to z konfiguracją bywa interpretacja należy do czytającego:) dzięki za w miarę pozytywną opinie tym razem:) pozdrawiam
Artur_Bielawa Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 @Mieczysław_Borys dziękuje, cięszę się że się podoba. serdeczności , pzdr.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 @Artur_Bielawa Witaj Arturze - faktycznie lekko i przyjemnie się czyta - podoba mi się owa mgła. Zapamiętywać dobre zapominać o złym - chyba masz racje . Starość prędzej czy później każdego dopadnie jest nie uleczalną chorobą. Więc cieszmy się daną chwilą . pozd.
Penelope_Coal Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 @Artur_Bielawa "los podzielił zadania" to dla mnie sedno tego tekstu. To się nazywa po prostu życie. Jest taka sytuacja, więc się z nią człowiek mierzy. Trafne. Pozdrawiam:)
Artur_Bielawa Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 @Waldemar_Talar_Talar Jest tak jak mówisz:) dzięki za koment. pozdrawiam
Artur_Bielawa Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 @Penelope_Coal Dziękuję za opinie, cieszę się że wiersz przypadł do gustu. pozdrawiam:)
Stary_Kredens Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 cos zalezy od nas a cos nie , ale to co od nas zalezy mozna w dobra strone poprowadzic lub zla , u Ciebie widze pragnienie dobrej ale los moze pokrzezowac szyki, tak odczytuje podoba sie prosto i trafnie pozdrawiam kredens ps. nie mam na tym kompie znakow diakrytycznych stad ta pisownia sorry
Artur_Bielawa Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 @Stary_Kredens Widzę że jesteś przenikliwą osobą, dzięki za odwiedziny i opinie. Co do pisowni rozumiem, nie widzę problemu:). pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi