pijaczyna_ok Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 wieczór za oknem psy szczekają różowe smugi chmur na niebie samotny kos znów koncertuje pijany kloszard śpi na ławce lampy szarówkę odpędzają lecz mrok się zbliża bledną biedne czuję że smutek mnie dotyka skąd się tu wziąłeś durny smutku i po co pytasz znasz odpowiedź dla towarzystwa Cygan głupku
Marlett Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Cygan ci zagra smętną melodię opowie jak błądzi sam po świecie wysłuchasz skarki i łzę obetrzesz rano z uśmiechem się rozstaniecie
pijaczyna_ok Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla towarzystwa Cygan się powiesił, a ja, niestety, albo na szczęście, nie jestem gejem :)
Marlett Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 @pijaczyna_ok Na szczęście prywatność Autora mnie nie obchodzi :) W mojej interpretacji Cygana utożsamiłam ze smutkiem i tyle..
Kulok_the_Bo$$ Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 Smutny to los narodu wyganianego z miejsca na miejsce, choć- z drugiej strony jaka rasa taki szpas.
Zjajami_Baba Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 @pijaczyna_ok popracowałabym nad lekkością formy potencjał jest pozdrawiam :)
pijaczyna_ok Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok, niech i tak będzie :)
pijaczyna_ok Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sorry, nie jestem rasistą :)
pijaczyna_ok Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. napisz, co bys zmieniła? bedę wdzięczny, bo nauki nigdy za wiele :) pozdrawiam Silną Kobietę
Rekomendowane odpowiedzi