Mullog Opublikowano 1 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Za spermę w ustach naszyjnik słony siniaków ślady Pierś poznaczoną zębów tropem Sutek skrwawiony odciski dłoni na udach w środku Pręgi na ciele pozostawione Ślinę na uchu w łechtaczce, nosie Z łzą pot zmieszany Pośladki zbite palce splątane Jęk wymuszony Orgazmu spazmy Przeprosić chciałem na pewno - kiedyś pamiętam chciałem
Michał_Zawadowski Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 niesmaczne i do niczego. więcej uwag nie mam.
Dusza Pegaza Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 No utwór niewątpliwie kontrowersyjny, ale bardzo interesujący. Gratuluję szczerze pomysłu naprawdębardzo ciekawy obraz powstał. Na długo zostanie w mojej główce- dzięki za poruszenie moich szarych komórczaków :) pozdrawiam
natalia Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 akurat 1 grudnia?... wiesz, czytając do głowy przyszła mi jedna myśl - bdsm, ale zakończenie nawet zatrzymujące, taka bezradność człowieka, hmm, do przemyślenia
PiątaPoraRoku Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 kontrowersyjne bardzo ale daleka bym była od okresleń "do niczego" , chociazby dlatego ze wróciłam juz kolejny raz do tego tekstu. Technicznie napisany jest dość dobrze, lubie takie poszarpane strofy ma rytm i tempo Co do treści no cóż... życie bywa paskudne, my bywamy....
Mullog Opublikowano 3 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zastanawiam sie jak cos moze byc kontrowensyjne w tych czasach ... W kazdym razie dzieki za komentarz w koncu poruszajacy technike ... i czesciowe zrozumienie zdaje sie. Pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi