-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Alicja_Wysocka · Opublikowano
@AdlerTak, latarnia morska ma to coś w sobie, coś co sprawia, że wiesz jakiego kierunku trzeba się trzymać, to Ty musisz się przestawić - nie ona. Niech Peel nie łazi nocą po torach - wychodzę w noc, bo snu nie znoszę - to ładne bardzo, trafia do mnie, też łażę po nocach i błądzę myślami, muszę pomyśleć może o tej latarni. -
Przez iwonaroma · Opublikowano
Oj tak, te drętwe apele... W szkole ucieczką dla mnie było patrzenie przez okno na drzewa i ptaki. To też przecież (i aż) Polska. W naszych szkołach za dużo polityki a za mało natury - to się naturalnie może zemścić. -
Przez Alicja_Wysocka · Opublikowano
@NatuskaaTo wiersz o zlodowaceniu międzyludzkim. O tym, że nawet marzenia mogą przymarznąć do ziemi. O mrozie, który wdarł się nie tylko w świat zewnętrzny, ale i w ludzkie wnętrze. „Minus trzynaście” to nie temperatura, tylko stan duszy - przeszywający chłód, który paraliżuje gest, myśl, słowo, ciepło. -
Przez Migrena · Opublikowano
@Berenika97 nie ma w audiotece nocnego człowieka !!!!!! a ja bardzo lubię słuchac powieści w ciemności i ciszy. tylko słuchawki i ja. jutro pójde na zakupy to moze kupię ja w księgarni.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi