Dusza Pegaza Opublikowano 30 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 odgarniali zwały ciszy aż spadła miedzy nimi wysokim murem usypiała powoli bezbolesnym anisłowem gdy wstawili okno kąsać przestała
R. Twardowski Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Bardzo mi się podoba Twój wiersz. Jestem tutaj nowy, ale naprawdę urzekłeś mnie tym. Daje plusa :D pozdrowienia
Dusza Pegaza Opublikowano 30 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Do Pana Twrdowskiego : Dzieki za komantarzyk hehe a wiesz że dusz Pegaza ma żeńską naturę:)
R. Twardowski Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Hmm bardzo przepraszam duszo pegaza za pomyłkę :)
Gekon Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 zdecydowanie ma to coś aby udawało sie wstawienie okna bo to jedynie chyba da prawdziwe ukojenie aby nie miec koszmarów obojetnie we śnie czy na jawie
vanila Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Ladniutki!! Fajniutki!! Podoba mi sie. Szczegolnie dwa pierwsze wersy. Pozdrawiam :)
Don Kamelot Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Hmmm nie ma co... Ujął mnie niewątpliwie :) To "bezbolesne anisłowo" i wstawianie okna po prostu świetne. Jednym słowem świetne !!! Pozdrowienia
Dusza Pegaza Opublikowano 30 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 heh no dzięki Don Kamelocie jednym słowem za słowo uznaniai anisłowo hehe :) buziaczki :)
Agnes Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 tak zdecydowanie ma w sobie to coś:) nie będę się więc czekac, podoba mi sie jak te kilka myśli jest zapisanych, bo to mam nadzieję porzemyslane połączenia słów. pozdrawiam Agnes
Dusza Pegaza Opublikowano 1 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 dzięki seredeczne za wszystkie uwagi i komentarze :) i zapraszam do innych moich wierszyków
Rekomendowane odpowiedzi