Don_Kebabbo Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Tu źle nie jest, myślę sobie Przecież zawsze mogę tulić Wydrożone ciała kobiet Na diabelnych rogach ulic Mogę papier dać za papier Kolorową kupić bajkę O tym kto ma większy basen Jakim po kim jeździ IQ Mogę udać się do pracy Nikt nie broni mi też po niej Pójść na dramat i zobaczyć Jak się cierpi za miliony Po skończonym przedstawieniu Mogę wrócić lub nie wracać Mogę, jak rzekł pewien geniusz Wszystko - jeśli się opłaca Mogę wybrać coś od wódki Coś z owoców albo browar Życie przecież jest tak krótkie A czymś trzeba się radować Potem zanim coś zaświta Rzucić kości wór na pryko Zasnąć słodko i nie pytać Skąd tu tylu niedolników 1
cezary_dacyszyn Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 juz chciałem się zwijać ale zajrzałem i ... co widzę ? WIESZCZA a nie byle leszcza :-) Świetnie świetnie świętniej najświętniej :-) Brawo, nic dodacyszynić, nic ująć ;-))
ja_bolek Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 "coś z owoców to" ... ja bolka! "coś od wódki to" ... obwód IQ! "Skąd tu tylu niedolników" ... już nie biorę jeńców żadnych! czas na ... zacier IQ! dodacyszynie - przybjam 5-kę!
cezary_dacyszyn Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. słuchaj chłopie :-) : po kebabie jabolek jak znalazł i palce lizać ;-))) Kanapo ważnie : zabawa w poezję cieszy, szkoda, że są tacy co szczą się tutaj na innych z powodu jakichś niespełnionych amfobii ... Pozdrawiam ulubione po trawy ;-)
Devil_de_la_Muerte_ Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ciekawe:-) ,,wydrożone'' to z tzw tirówkami się kojarzy.
beta_b Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ja też chwalę, przeczytałam z przyjemnością.
ja_bolek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 ostatni mój taki, z głupsza rzecz biorąc, 'cieńkusz'* > ono - łono jej erogenne gore! * palindrom piętrowy
M_Patriota Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgrabnie napisane. Alkohol jest dobry, by zasnąć.
ja_bolek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 ... wydrążono ciała kobiet ... "Tu źle nie jest, myślę sobie ... "
Don_Kebabbo Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano Zacier http://www.youtube.com/watch?v=9rScNpOWuUo ;)
Alicja_Wysocka Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 No i tytuł też fajny.
Maria_M Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2019 No, super. Przeczytałam z przyjemnością. Bardzo wymowny.
Rekomendowane odpowiedzi