cezary_dacyszyn Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 a kiedy tak patrzę jak bardzo noc rządzi naszymi snami dostrzegam do słońca trzeba ostrożnie zbliżaj się wciąż ale małymi krokami Świnoujście 06 I 2014 http://www.youtube.com/watch?v=KOvnkWmzJrc&list=RDMmOau-PMWJk
Zjajami_Baba Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 mini i sensowne i dobrze wchodzi znaczy: WIERSZ :)
beta_b Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Podpisuję się pod opinią wyżej. Podoba mi się. bb
Birczin Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nie ma nic gorszego jak patrzeć na spadające przebudzenie lub porozdzierać delikatnie myśli w nadziei na lepszy kolaż od realizmu, jest w tym wierszu dużo więcej przestrzeni i skojarzeń, niż Ikar pomieściłby w swoich skrzydłach powietrza. Pozdrawiam autora
Nata_Kruk Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jednym słowem, ona lub on zasługuje na "słońce", z tym sie zgodzę i słusznym jest zbliżanie się małymi krokami, żeby się nie poparzyć. Początkowe "a" 'musi' zostać.? no, jak chcesz.. :) Pozdrawiam.
cezary_dacyszyn Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skoro tak twierdzisz... mała dedykacja DLA ale jeśli przypadła do gustu ... No to ja :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rzeczywiście, Sade jest świetna ;-) Dziekuję z przytupem :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oczywiście chodziło mi o tę sferę duchowo-egzystencjonalną... Świetny komentarz, muszę przyznać :) Posyłam i w drugą stronę ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zabiłaś mi ćwieka ;-) czytałem głośno kilka razy... dla mojego języka,krtani i podniebienia wygodniej :) Zostaje!!! Przepraszam :-(
Rekomendowane odpowiedzi