aluna Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 codziennie zbieram świtem życie płynące ciepłym zimnem walczę o dobro skąpane w trudzie nie oddam od trach zbiorę cenne by trwać oddam przeszłości złe dzięki misterium jestem co dalej pokaże czas ciężary dźwignę nierówne od rąk ciepłych jak kocyk wtulona spokojnie zasnę w marzeniach po brzask
M_Patriota Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 O, widzę że nowy rok wniósł w Ciebie optymizm. Wiersz posiada dużo wiary i ciepła. To już dużo pozytywności. Serdeczności od Mietka.
Wodzu_Wodzu Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 @M_Patriota o trafna opinia Mietku! Hania przeżywa literacko drugą młodość że tak zażartuję :) Mam nadzieję że to odbicie pozytywnych splotów w realnym życiu ! Wszystkiego naj Haniu w tym roku. ZDROWIA! Nie wyobrażam sobie forum bez Ciebie ...
cezary_dacyszyn Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 ... ... ... drugi wers zaprzecza sam sobie !!! trzeci do bardzo minimalnej poprawki ;-)
Wodzu_Wodzu Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 @cezary_dacyszyn nie wiesz co to "ciepłe zimno" ? A nie słyszał Pan o paradoksie? Tu Hania takowy wykazuje. Udają przyjaciół będąc wrogami. Pozorne dobro staje się wyrachowaną zgubą.
tolekbanan Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 nie oddam - kogo, czego sorki, ale po prostu mnie to drażni:))
Nata_Kruk Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ukośniki zdecydowanie do pominięcia, cztery "co" w całości, Haniu, za dużo. Spodobał mi się tytuł, bo naprawdę tylko chwile, te dobre, trzeba chwytać, zło warto oddać kotu.. ;) Całość można dopieścić. Dobrego roku życzę.!
aluna Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 @Nata_Kruk Natko , dziękuję ,że zechciałaś poczytać i odnieść się do mojego przemyślenia! To w ukośnikach ważne(dla mnie). bo to ja , ten kopciuszek, staram się od rana (a czasem po świt )o dobro,,,! Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku! Hania
aluna Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 @M_Patriota Dziękuję Mietku ,że poczytałeś moje przemyślenie! Mam nadzieje, że nadchodzący rok będzie lepszy , już jest cieplejszy , ale jaki to znak?! Serdecznie! Hania
aluna Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 @Wodzu_Wodzu Dziękuje Wodzu za ciepłe odniesienie się do przemyślenia! Ale , zawsze jest jakieś ALE,,,! Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Hania
aluna Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 @cezary_dacyszyn Czarku! Dziękuję , że po długim czasie zajrzałeś do mojego skrobania! A to "...ciepłym zimnem "...to oksymoron- składa się z dwóch wyrazow np;-ognista woda! Serdeczności w Nowym Roku! Hania
aluna Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2014 @tolekbanan Witaj poeto! Już spieszę z odpowiedzią:kogo?czego?- dobrego! Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi