Zjajami_Baba Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 nie muszę zabijać kokonów mogę rodzić i ronić i tak samo po śląsku umierać ze śmiechu
bazyl_prost Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 @Zjajami_Baba dlatego ślunski nie jest globalnie popularny
Zjajami_Baba Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 @ja_bolek jo nie jes żadyn chop, chachor ani inkszy ciućmok nosza klajdzik i nie je mje gańba halać szmaterloków moga gorko przoć cnić gryfnie kusik to je do mje nie fajer jak je gorko moga zbiereć gynsiepympki nie robia larma skuli manta po rzyci z Panembóczkiem sie nie wadza a jak mje prziwoło to se kojfna bo mje styknie
bazyl_prost Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 @Zjajami_Baba z tym mantem po życi to przesadziłaś , karczemnie, szalony bolesny informatyk jest już wszędzie passe, niech sie pani zapisze na boks to będzie miała pani radość na mordzie, nadmierna kontrola bez więzi jest świrotwórcza
cezary_dacyszyn Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 no i mamy coś z jajami ! a tyle ostatnio musiałem się nałazić nad morze po powiew świeżości :-) masz do wyboru : odciski na moich piętach albo wpadaj z wierszem częściej ;-))
Rekomendowane odpowiedzi