cezary_dacyszyn Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2013 płynie w skroniach przygasza oczy wysusza serce rodzi czasowniki cały nadmiar i kilka pytań pierwszy raz patrząc na ciebie czuję ból Świnoujście 07 II 2013
cezary_dacyszyn Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2013 no to masz zgryza ... riposta ... ? :wiście :ekuję ;-) A w ogóle ... czym Ty się w pracy zajmujesz ??? Nie doniosę jeśli ... ;-)
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szczerze? żenada. kto wpuszcza to tutaj, który "opiekun działu" ?
henryk_bukowski Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szczerze? żenada. kto wpuszcza to tutaj, który "opiekun działu" ? ..też jestem zdziwiny ! :)..ale to pewnie z racji wyznaniowych ! :)..wpierdala się tu podobne teksty...
maria_bard Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 Moja opinia jest podobna do wielu w tym dziale. Propnuję odpoczynku chwil parę:-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Propnozycja przyjęta - słabo władający polszczyzną na odstrzał :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szczerze? żenada. kto wpuszcza to tutaj, który "opiekun działu" ? ..też jestem zdziwiny ! :)..ale to pewnie z racji wyznaniowych ! :)..wpierdala się tu podobne teksty... z racji wyznaniowych nawet rzucanie mięsem nazywa się P O E Z J Ą . Nic, tylko... PALCE LIZAĆ !!! Smacznego ;-)
Jacek_Aleksander_Mateusz_SOJAN Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2013 @cezary_dacyszyn mało czytelne, osadzone w abstrakcji; wersy muszą gdzieś prowadzić a słowa uzasadnić swoje istnienie - a tu? zagadka...brak wiersza!
cezary_dacyszyn Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zgadzam się z Tobą jak nie wiem co, a mógłbym nawet po galicyjsku ;-) Adresowane wybitnie do kogoś takie coś,pełna konspira, i tylko o to chodziło :-) Starałem się usprawiedliwić własnym komentarzem :-)) Abstrakcyjne małe co nieco, ale Tobie dziękuję za krytykę, nie zaś jedynie za nagonkę :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rodziłem ... czaso wnyki ... ;-))
Rekomendowane odpowiedzi