cezary_dacyszyn Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 wyrośliśmy obok siebie za późno o całą przestrzeń nic nie wypełni krwawień ucieczek od podczerwieni ultrafioletu gammicznych toksyn jedyny nieboskłon który nam został samotność Świnoujście 04 VIII 2013
Emmka_Szlajfka Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2013 prawda, że dla wielu zostaje tylko samotność. smutno...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2013 sytuacyjna definicja samotności, jakoś mało.
lena2_ Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2013 a mnie się podoba..chociaż osobiscie, bardzo smutno kojarzy mi się ten wiersz..:)pozdrawiam Czarku:)
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2013 Początek - dwa wersy- świetny i właściwie mówi(ą) wszystko. Całość przeraźliwie bolesna ,ale taki był zamysł. Dobre. pozdr ps zazdroszczę tego Świnoujścia nawet zimą
Nata_Kruk Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 Uprowadzeni... fajny tytuł. Niby "definicja", ale jednak coś ponad.. poprzez pierwszy fragment, nawet jeżeli przydarzyła się ta 'kosmiczna wyliczanka'. Samotność to zło, oby jak najmniej takich nieboskłonów. Pozdrawiam.
cezary_dacyszyn Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skomplikowany temat dlatego nie będę się ... ROZWODZIŁ ... ?? ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. samotności za mało , co ja poradzę ... :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nic nadzwyczajnego, a mnie też się nawet podoba :-) Czy to już narcyzm ? ;-) Ale nie wiem czy te fizyczne pojęcia właściwe... :-(
cezary_dacyszyn Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ten rodzaj zazdrości osobiście toleruję ;-) Gdyby ... dajesz cynk ... i ... ruszaj się Bruno idziemy na piwo ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tytuł cały jeszcze w pączkach - ma swoją świeżuteńką historię :-) Przydał się na potrzeby wiersza jak nic , ma po2ne dno ;-)
henryk_bukowski Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2013 ...O Matko Boska ..miej litośc nad "uprowadzonymi"..marzą o samotności :)..przed Światłem Jezusa..nie ma ucieczki..no bo i dokąd :))..do Świnioujścia :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :-) w swoim ostatnim wierszu napisałeś , że brakuje Ci wiary - spełniasz moje wcześniejsze proroctwo ;-) Ale cicho sza ! Nikt nic nie wie , bo to nie pod Twoim wierszem ;-))
Rekomendowane odpowiedzi