cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 od piątej nie śpię jem wczorajszy wieczór wspominając z głodu nie umrę Świnoujście 03 XI 2013
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2013 Co ja się będę produkował ,jak "to" nie do mnie:) pozdr
Jolanta_S. Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 @cezary_dacyszyn czy to wyszło za szybko? z głodu nie umrę od piątej nie śpię jem wczorajszy wieczór wspominając mam niezbędne kalorie przerobiłam - sorki pozdrawiam serdecznie
cezary_dacyszyn Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdr :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoja propozycja zakrawa na autokanibalizm - niesmaczne toto... Absolutnie nie wyrażam zgody, Muza na pewno też przyzna mi rację ;-)
Jolanta_S. Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 @cezary_dacyszyn czego się czepisz ;) ja się wczułam w rolę ofiary peela...
Konrad_Redus_Olszewski Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 odchudziłbym jeszcze o i tak wiadome "wspominając", skojarzyło mi się od razu z Kubą Sienkiewiczem: "W świetle przewodów, w cieniu sufitów W wietrze oddechów, w błocie napisów Rodzą się szajby małe i biedne Karmię się nimi i karmić się będę "
Jimmy_Jordan Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 cokolwiek drogi panie, a nawet gdziekolwiek. pozdrawiam.
cezary_dacyszyn Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam jeszcze możliwość powybrzydzać - przynajmniej w tej kwestii ;-) Tylko że na najlepsze trzeba zasłużyć ... Pozostaje smak ... i ... czekać :-) Pozdrawiam również :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm.... Z Kuby to dopiero Rozprawiacz... ;-)
Nata_Kruk Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 Ale maleństwo, ważne, że kaloryczne.. ;) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi