Jolanta_S. Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2013 mogę chodzić bez stanika bo małe zawsze są zgrabne w ciszy czytać cudze wiersze znając swoje na pamięć mogę zapomnieć o tobie ale nie zapomnieć o nim niczego wbrew swojej woli lokować w niepamięci mogę ukryć swoją nagość wieszając na tobie kłamstwo wszystkich prawdziwych obrazów
M_Patriota Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2013 "w ciszy czytać cudze wiersze znając swoje na pamięć" Nad tym zamyśliłem się... Większość pozostawiam w milczeniu.
Jolanta_S. Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 @M_Patriota dziękuję :) czasem milczenie mówi za dużo...
cezary_dacyszyn Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 wiersz jest w miarę dorosły ale dziewiąty wers to niewyrośnięty krnąbrny dzieciak... Zbajerować nie pasuje nijak do reszty słownictwa... Dać klapsa i ustawić !!! ;-) Pierwszymi dwoma jestem zachwycony jak świeżymi mandarynkami :-))
Jolanta_S. Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 @cezary_dacyszyn przecie młodzież... koniecznie dorosnąć - nie... ale zgadzam się! zmieniłam.
Jolanta_S. Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest za mocny!
cezary_dacyszyn Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i gdybym w takiej postaci ujrzał za pierwszym razem - nic a nic bym się nie czepił ... Teraz jest super :-)
Jolanta_S. Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 @cezary_dacyszyn przynajmniej była świetna okazja do poznania... komentarze mówią wiele... Cezary :) postaram się poświęcać im więcej uwagi... ale lubię dopieszczać na org. bo one najczęściej na nim powstają. pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi