cezary_dacyszyn Opublikowano 23 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2013 zdjęłaś z siebie wszystkie sznurowadła rozwiązałaś mój apetyt cholerny ze mnie widelec ale przykuty do stołu a mógłbym cedzić cię jak makaron kosztować nitka po nitce w temacie sznurówek mamy kapitalny wybór tymczasem stronię od zajścia w ciążę traktuję lekko w negliżu płyniesz między wersami jedynie Świnoujście 17 X 2013
andrzej_barycz Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 zdjęłaś z siebie wszystkie sznurowadła rozwiązałaś mój apetyt cholerny ze mnie widelec ale przykuty do stołu a mógłbym cedzić cię jak makaron kosztować nitka po nitce Szurowadła, widelec, makaron... Kojarzy mi się to z "Gorączką złota" Chaplina. Zabawnie ale nie erotycznie...
Devil_de_la_Muerte_ Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Owo cedzenie z potrzÄ saniem siÄ kojarzy, a przecieĹź makaron moĹźna nawijaÄ wokóŠwidelca z pomocÄ ĹyĹźki:-) CiÄ na ciebie moĹźna wymieniÄ, ale ogĂłlnie podoba mnie siÄ, tylko proszÄ bez tych wstrzÄ sĂłw:-) Pozdrawiam
Dorota_Ocińska Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 Nie do wiary, mam taką samą metaforę w moim wierszu- tę o widelcu. Podoba mi się.
cezary_dacyszyn Opublikowano 26 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czytałem ! i od razu dostrzegłem pewne podobieństwo :-) cóż... polskie ubogie słownictwo ??? A może wytyczne dla przyszłych Noblistów ?? :-) Pozdrawiam
cezary_dacyszyn Opublikowano 26 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciebie zakłóciłoby rytm ... cedzić ... czy to samo co potrząsać ? nawet jeżeli, to miałem na myśli makaron między zębami, a raczej nawet nie makaron :-) Serdecznie również :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 26 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w tym miejscu pozwolę sobie przeprosić wszystkich erotomanów za niespełnienie ich oczekiwań i fantazji - mea culpa :-(
Nata_Kruk Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 Prosto, swobodnie i żartobliwie, po prostu fajnie. (...)"cholerny ze mnie widelec(...)traktuję lekko"... :) dobrze, że jeszcze płyną między wersami. "mój" można by.. ewentualnie.. pominąć, z treści wynika, czyj. Pozdrawiam.
cezary_dacyszyn Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozwiązałaś apetyt byłoby chyba niefartowne, a mój tworzy jakąś płaszczyznę dla przenośni - tak myślę. Zostanie. Wbrew Twojej propozycji, ośmielam się bo wiem, że wybaczysz i miewasz tak samo ;-) Dziekuję za zajrzyny i comentarz, serdecznie Na to również :-))
Hannah_K Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2013 A mnie się bardzo spodobał, uśmiechnęłam się wyobrażając sobie...ni to makaron, ni to wersy. Fjany jest :) pozdrawiam
cezary_dacyszyn Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a Fjany prawie jak pijany ;-) Cieszę, że mogłem uruchomić Twoją wyobraźnię. Na pewno widziałaś w sam raz :-))
Hannah_K Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a Fjany prawie jak pijany ;-) Cieszę, że mogłem uruchomić Twoją wyobraźnię. Na pewno widziałaś w sam raz :-)) Ojejkujejkujej... hahaha, nie zauważyłam "palcówki" ale to nic, to nic :)) pozdrówka :)
Jolanta_S. Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 @cezary_dacyszyn prawda płynie między wersami... czy ją znalazłam? ciekawy i kuszący ten widelec! ładnie nasmarowałeś...
cezary_dacyszyn Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jako, że mowa o widelcu nie łyżeczce - nie słódź ;-) Pozdrówy :-)
Jolanta_S. Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 @cezary_dacyszyn chyba nie powinnam, a jednak...
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 @cezary_dacyszyn Wywołał usmiech. Lekko, ironicznie z wdziękiem. I układ wersów jest zaletą.
cezary_dacyszyn Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;-)
Rekomendowane odpowiedzi