teraa Opublikowano 5 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 taki podwórkowy czy balkonowy ostracyzm. kocham to. jesteś przykładem tego wszystkiego czym gardzę, śmiejąc się przez zęby. jeden dzień wystarczył na ukazanie kto nie ma klasy i jest zrzędliwą kurą znoszącą zepsute jajka.
pijaczyna_ok Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pieprzenie. Śmiej sie pajacu. Jesteś marnym knotem - teraa. Twoje wypociny są żałosne.
teraa Opublikowano 5 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 paper.. dobrze wiesz, że rozumiem te uwagi, ale jak to ja, zostawię takim jakim zostało napisane. czy może to właśnie brak zrozumienia?
paper_doll Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 @teraa Nie, nie. Rozumiem, też nie zmieniam tekstów, choćby skały srały. Acz, uwagi poczyniłam. P.
teraa Opublikowano 5 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 po uwagi tu wklejam, nie po aplauz. wymarła cecha chyba
pijaczyna_ok Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie - knoty, sroty,groty...
pijaczyna_ok Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 sranie w banie - zerowanie...
pijaczyna_ok Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 te, ty też jesteś doll? kretynie
pijaczyna_ok Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 weź sie wyzeruj knocie
pijaczyna_ok Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 wiesz kim jesteś? zerem
teraa Opublikowano 5 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 kim jestem? http://www.youtube.com/watch?v=tvbyY7oMT2E a tu z kolei twoje wyjście z forum: http://www.youtube.com/watch?v=bSV1AXrNgHw
pijaczyna_ok Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 nieważne - i tak jesteś nikim knocie
pijaczyna_ok Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 i żadne jutub ci nie pomoże smętny ciuliku
adam_bubak Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 ja pierdolę, ale tu fajnie! :P
henryk_bukowski Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 ..widzę,ze nieźle wzieli sie za Ciebie:))..jak w przysłowiu.."a tatarzyn za łeb..trzyma"..to i dobrze..bo drugie jest.."co za siebie rzucisz,przed sobą znajdziesz"..a taki mądry... i nie wiedziałeś:)..Dlatego Ci mówię..harmonia:) - pozdrawiam
marek_miros Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Panowie! Wasza polemika przypomina mi pojedynek słowny pomiędzy Mickiewiczem i Słowackim. Ich też było dwóch. MM
M._Krzywak Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Dobra poezja bez plastyku. Rzadkość, tym bardziej cenna. Pozdrawiam.
Lilka_Laszczyk Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Zaglądam tu sobie z rzadka, bo sama w tej chwili mam niewiele do powiedzenia. Komentuje jedynie te wiersze, które zrobią wrażenie. Twój zrobił. Jest niebanalnie opowiedziany. Zawiera konkretną myśl i forma jest dla mnie również ciekawa. Dwie uwagi... Pierwsza... Niepotrzebnie użyty wulgaryzm. Niczego ten chuj nie podkreśla, nie wzmacnia napięcia. Można go swobodnie pominąć, albo usunąć, albo użyć innego słowa. Druga...Dla mnie wiersz zaczyna się od drugiej zwrotki. Pierwsza jest jedynie prologiem wyjaśniającym dlaczego aż tak cierpko. Niemniej przeczytałam z zainteresowaniem i to nawet kilka razy... Pozdrawiam autora. PS. Czytając przy okazji niektóre komentarze pod wierszem , pozostaję w niemiłym rozczarowaniu i przecieram oczy ze zdziwienia ....czy to na pewno portal poetycki? Mam nadzieję, że administracja portalu jakoś zareaguje...
Jolanta_S. Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 @teraa powyższa dyskusja to faktycznie "zerowanie"... nie mam ochoty na budzenie czegokolwiek... Teraa - teks ma sens widać go doskonale w dalszej części "pola"
Rekomendowane odpowiedzi