bazyl_prost Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2013 ognie nie dodaj do ulubionych piekielne krematoria lepiej nie przypominać oddała za to bomba i tonę w śluzie o milość grypa po nieprzyjemna szkoda słów wszystko mąci się w jedna torturę grzyby ją zdjęły z mych płuc i wszystko stoi murem jak dotrzeć do bram niebios z takim ogromnym balastem pytam czy anulować ten status mainstreamowy tylko co wtedy będzie nie wiem bo brak umowy kino bombarduje nie ma na czym oka zawiesić problemy i problemy chyba podziękuje Jezus w Elizjum u Matki to wzrok mój tylko ratuje a zło zamienione w toksyczna galaretę ból dusze obciążał z impetem
bazyl_prost Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2013 @Wodzu_Wodzu a gdzie nosek emotikona?
Jolanta_S. Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2013 @bazyl_prost - nosek dodałam ;) napisz erotyk Bazyl, bo to smutne takie, jakby już nie istniało szczęście... pozdrawiam
bazyl_prost Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2013 @Jolanta_S. zbyt czarno biały film
Jolanta_S. Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2013 @bazyl_prost wykorzystaj paletę barw namaluj tęczę wstaw w drewnianą ramę i powieś na ścianie a ja przestanę się bać czarno-białych dokumentów śmigających na androidowym ekranie
teraa Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 oyey? były premier? jakże podobny w dbaniu o formę i styl. może nie akurat ten tekst, ale poczytam na pewno bo warsztat się wylewa z tej cudnie dopieszczonej wersyfikacji.
Rekomendowane odpowiedzi