agnieszka puczynska Opublikowano 26 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 tylko nie pluj ogniem sztandar jego jest tęczowy stubarwna zamieć w drobinach mgły znak przyzwoitości wąskie gardło i krzyż katechetom i duszpasterzom zabrane przed laty myślozbrodnia nie myśl: nawracaj naśladuj chrystusa w winie radość mógłby rzec liturgia na dziś i niedzielę sex & drugs & rock'n roll i podróże papieża uderzał z buta gdziekolwiek był w ewolucjonizm chrześcijański i pochodzenie człowieka w maski pośmiertne biskupów złoczyńców potrzeba doświadczonych umęczona treść Varia czyli rozmaitości tętniące rozwagą z wagą skończyć czy bez? varia(t) budzi się o zmierzchu ja pytam czy treść jest ok nie błądzisz więc spójrz
Michał_Zawadowski Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślę, że nie. strasznie chaotyczne, natłok wszystkiego. bardzo mi się nie podoba, to chyba jakaś pomyłka. pozdrawiam MZ
vice Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 tak jest natłok. ale coś w tym jest. mi czytało się przyjemnie i bardzo zaciekawiło - tym bardziej że dotrwałem do końca :) zastanawiam sie czy potrzeba tak dużo skoro z tego mozna dwa wiersze zrobić ale to już nie moja działka. i czy światła w tym wierszu aż tyle potrzeba. zbyt dużo enterów według mnie. i będzie dobrze. pozdrawiam
noland Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 zgadzam się z poprzednikiem: coś w tym wierszu jest, choć sprawia wrażenie zbyt "zatłoczonego" pozdrawiam
Messalin_Nagietka Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 tak - jestem za albo przeciw chrześcijaństwu jako filozofii - jako religii czy jak ją zwał - tworzenie doktryn uszlachetnia jedynie innowierców - bogaci punkty zborne zwane katedrami - ale nie mi o tym sazić - jedynie wypowiedzieć się mogę - a wiersz Agnieszko czasami kuleje - bo rozciągasz ją - do wielu czyli polimysli MN
Pioe Veno Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Wiersz przeniesiony do działu Forum dla początkujących poetów. Pozdrawiam Pioe Veno
Rekomendowane odpowiedzi