Konrad_Redus_Olszewski Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2013 życie jest lepsze, kiedy się śmiejesz wyśmiałem już własne kompleksy słabości ograniczenia co rano nim wymodlę siły by się zwlec dojrzeć choć i tak spadam a ziemię ucałować to jak umrzeć nie wstawać na dźwięk dzwonka nie ślinić natrętnie w kraty nie walić niech żyje wolna niepodległa troska o pozostałych za drzwiami sprawia że jestem budowniczym mostów Hłasko marudzi o wrastaniu sobą w ziemię
Wawrzynek Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 wyśmiałem już własne kompleksy słabości ograniczenia co rano nim wymodlę siły by się zwlec dojrzeć choć i tak spadam a ziemię ucałować to jak umrzeć nie wstawać na dźwięk dzwonka nie ślinić natrętnie w kraty nie walić niech żyje wolna niepodległa troska o pozostałych za drzwiami sprawia że jestem budowniczym mostów Hłasko marudzi o wrastaniu sobą w ziemię Tak to sobie pozwoliłam czytać.
Gość Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja też się podczepiam.
Konrad_Redus_Olszewski Opublikowano 17 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 i ja tak zaczynam myśleć ;)
Konrad_Redus_Olszewski Opublikowano 18 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 @Wawrzynek dzięki serdeczne, przekonałeś autora do jego zamiarów ;) salve!
Rekomendowane odpowiedzi