asher Opublikowano 26 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Tu żył i tworzył głupotę trwożył perły wyławiał zawsze się stawiał konkursy tworzył na nagrody łożył rady nie odmawiał szopki odstawiał pokój mu z kuchnią i niech ziemia pod parcelę lekka będzie a nuż wróci :) PS. Nad czujnym okiem dr Wurena.
Wuren Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 brakuje mi go już... gdzie Jana ostrych myśli nóż? gdzie jego poezji róż zórz? przeca on duży, nie tchórz asher, come-back szybko wróż a Ty, Janie wstań z lenistwa lóż i twórz. Wuren. Serio. :)
Ewelina_Tarkowska Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 oj brakuje Pana Jana chyba wszystkim... zdaję sobie sprawę, że bitwy limerykowe bez Jana Polskiego to już nie to samo, jednak mam nadzieję, że nadal chętnie będą Państwo czynnie brali w nich udział, choć bez Jana i bez nagród...
Jan Polski Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Pani Ewelino, zawsze może Pani na mnie liczyć (oprócz nagród, bo już się spłukałem ;) Panowie! Baczność! Do konkursu - start! :) Jan P.
Rekomendowane odpowiedzi