Jolanta_S. Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lato ucieka razem z kąpielą ale na browar ja jestem łasy więc wsiądę w pociąg i wnet przyjadę mijając pola, drogi i lasy a o terminie też powiadomię by rezerwację zrobić stolika bo na stojąco to można w bramie strzelić z butelki głębszego łyka a my wolimy po małym łyczku w trakcie rozmowy i zasłuchania wypić niejedno, lecz nawet kilka bowiem kultura tego nie wzbrania byle z umiarem pić i ze smakiem albowiem nadmiar pitego trunku wprowadza senność i spowolnienie swobody ruchu i pomyślunku. Pozdrawiam HJ i choć nie będzie już chabrów nie będzie maków na polach obraz z tych kwiatów przywiozę chyba że wolisz coś z Gdańskiem to miasto kusi malarzy i jolkę skusiło nie raz nie tylko do malowania ale o tym tylko ryby one tajemnic nie zdradzą wszak mowy ludzkiej nie znają Każdy nawet mały drobiazg lecz od serca dany szczerze bez różnicy Gdańsk to czy też chabry, maki czy w plenerze malowane krajobrazy lub zwierzęta i pastwiska wszystko cieszy, kiedy daje to osoba bardzo bliska a za taką Cię uważam i to nie są czcze frazesy bo zdobyłaś naszą przyjaźń czyli moją i Teresy. Pozdrawiam HJ Dziękuję Wam i pozdrawiam serdecznie :)*
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lato ucieka razem z kąpielą ale na browar ja jestem łasy więc wsiądę w pociąg i wnet przyjadę mijając pola, drogi i lasy a o terminie też powiadomię by rezerwację zrobić stolika bo na stojąco to można w bramie strzelić z butelki głębszego łyka a my wolimy po małym łyczku w trakcie rozmowy i zasłuchania wypić niejedno, lecz nawet kilka bowiem kultura tego nie wzbrania byle z umiarem pić i ze smakiem albowiem nadmiar pitego trunku wprowadza senność i spowolnienie swobody ruchu i pomyślunku. Pozdrawiam HJ i choć nie będzie już chabrów nie będzie maków na polach obraz z tych kwiatów przywiozę chyba że wolisz coś z Gdańskiem to miasto kusi malarzy i jolkę skusiło nie raz nie tylko do malowania ale o tym tylko ryby one tajemnic nie zdradzą wszak mowy ludzkiej nie znają Każdy nawet mały drobiazg lecz od serca dany szczerze bez różnicy Gdańsk to czy też chabry, maki czy w plenerze malowane krajobrazy lub zwierzęta i pastwiska wszystko cieszy, kiedy daje to osoba bardzo bliska a za taką Cię uważam i to nie są czcze frazesy bo zdobyłaś naszą przyjaźń czyli moją i Teresy. Pozdrawiam HJ Dziękuję Wam i pozdrawiam serdecznie :)* Też pozdrawiamy też dziękujemy. Przyszłe spotkanie obiecujemy HJ
Jolanta_S. Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lato ucieka razem z kąpielą ale na browar ja jestem łasy więc wsiądę w pociąg i wnet przyjadę mijając pola, drogi i lasy a o terminie też powiadomię by rezerwację zrobić stolika bo na stojąco to można w bramie strzelić z butelki głębszego łyka a my wolimy po małym łyczku w trakcie rozmowy i zasłuchania wypić niejedno, lecz nawet kilka bowiem kultura tego nie wzbrania byle z umiarem pić i ze smakiem albowiem nadmiar pitego trunku wprowadza senność i spowolnienie swobody ruchu i pomyślunku. Pozdrawiam HJ i choć nie będzie już chabrów nie będzie maków na polach obraz z tych kwiatów przywiozę chyba że wolisz coś z Gdańskiem to miasto kusi malarzy i jolkę skusiło nie raz nie tylko do malowania ale o tym tylko ryby one tajemnic nie zdradzą wszak mowy ludzkiej nie znają Każdy nawet mały drobiazg lecz od serca dany szczerze bez różnicy Gdańsk to czy też chabry, maki czy w plenerze malowane krajobrazy lub zwierzęta i pastwiska wszystko cieszy, kiedy daje to osoba bardzo bliska a za taką Cię uważam i to nie są czcze frazesy bo zdobyłaś naszą przyjaźń czyli moją i Teresy. Pozdrawiam HJ Dziękuję Wam i pozdrawiam serdecznie :)* Też pozdrawiamy też dziękujemy. Przyszłe spotkanie obiecujemy HJ jol też :)
Rekomendowane odpowiedzi