Sebek..._ Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 fascynacja energią zastępczą gdy stan skupienia wibruje wymyka spod skóry czy Alicja po tamtej stronie zamarła zwątpieniem czy obudziła porankiem świeżych zmysłów ... tymczasem ewolucja zawisła na sznurku potrzeb bezwzględnych środkowych palców do lustra rzeczywistość posiadła postać rzeczy obcięte łapki już nie pochwycą zrozumienia wyrwane oczy rzucone w trawę nie będą patrzeć na kamieniach wylane raz na zawsze łzy te z serca nie potrzebnic wielkiego, tak tylko sobie myślę nad myśleniem że coś wymyślę może nie na ten dział, ale jest, nadprogramowy (podprogowy;) wiersz w tym tygodniu ;p[/]
Sebek..._ Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 nie każdy eksperyment pociąga za sobą w niebo grzybek atomowy ...i guess może to resztki...może zaprawa.....niebezpieczna zabawa na śmiertelnie poważnych gruntach?
Konrad_Redus_Olszewski Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten fragment jest jak opowiastka z blackmetalowego albumu, a niestety te teksty w naszym ojsczystym, nie brzmią dobrze, szkoda, że się tak skończyło, bo zaczynało się apetycznie
Sebek..._ Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten fragment jest jak opowiastka z blackmetalowego albumu, a niestety te teksty w naszym ojsczystym, nie brzmią dobrze, szkoda, że się tak skończyło, bo zaczynało się apetycznie nom, jak w życiu na początku kolorowo a póżniej dopada rzeczywistość trzeba zaakceptować istnienie obu stron, może jednak mi zabrakło wyjścia z tematu tutaj.....dołożę jednak coś dla większej czytelności, chociaż wydawało mi się że przekaz jest całkiem prosty
Sebek..._ Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uszanuję werdykt, lecz profesory? kórwy? oba na wyrost i niepotrzebnie
Nata_Kruk Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Nawiązałeś chyba do Alicji w krainie czarów... Wersy 1, 2, 3.. dałabym 2, 1, 3... wymyka się.. byłoby poprawniej, albo dać.. umyka. "obudziła porankiem", znów mi "się" brakuje. Wers.. "środkowych palców do lustra".. a może.. środkowy palec jak w lustrze.. sama nie wiem. Zarys koncepcji jest, ale całość, hmm.. w ostatniej, te.. "obciete łapki.." i.. "oczy rzucone w trawę".. zdecydowanie na nie. Pozdrawiam.
andrzej_barycz Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Dość jałowe dziwaczenie (poniewieranie ?) wyobraźnią i językiem...
Pancolek Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2013 Ja za Andrzejem. Przeładowany i ze słabą puentą
Rekomendowane odpowiedzi