Stary_Kredens Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 ty umierasz ja też on ona ono umierają co dnia a w międzyczasie jemy czytamy piszemy kochamy plujemy itd. jak w liczbie pi po przecinku gdzie ostatnio czytałam tę myśl aha u Bukowskiego stary świntuch miał rację i co z tego
bazyl_prost Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 umieranie to nie jest norma, nie trzeba śmierci do przemiany tylko rozumna refleksja, w czerwonej chemii parchy i znój, światła tu nie ma...rymów też nie, niebieska hemo limfa, jeszcze nie krew wyznacznikiem siły, żelazne firanki a wokół życie? to stopniowa zagłada, glin i krzem jest oparciem , ziemia , nie krew!!!!!
al_meriusz Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 z tego może to, że TO to nie to ps. choć własność nie moja to na mój własny użytek: --- bezokolicznik: umierać ja ty on ona ono a w międzyczasie: jeść czytać pisać kochać pluć (i łapać) i tak dalej i dalej jak w pi po przecinku skąd ta myśl ach, bukowski stary świntuch miał rację i co z tego ---
Stary_Kredens Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dużo tego u Ciebie, ale u mnie też, w końcu nieskończenie pozdrawiam Kredens
Stary_Kredens Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no lepiej , dużo lepiej Pozdrawiam kredens
maria_bard Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 Te wyrazy to żart, prawda? Bo nie jest to poezja. Wstęp - zaimki ...nie wiem, po co. Mnóstwo czasowników wyliczanych jak cyfry, a po nich - itd. - wyjątkowo nietrafione. Na dodatek: "jak w liczbie pi po przecinku" - tłumacz, Kredensie, idiocie czytelnikowi, co jest ta liczba...;-) Ostatnia strofa - jak z wypracowania gimnazjalisty. Zbuntowanego, zresztą;-)))) Pozdrawiam.
Stary_Kredens Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ostatnie o gimnazjaliście zbuntowanym do tego, to akurat dla mnie komplement, ach żeby tak... Pozdrawiam Kredens
maria_bard Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ostatnie o gimnazjaliście zbuntowanym do tego, to akurat dla mnie komplement, ach żeby tak... Pozdrawiam Kredens Bardzo mi się to podoba.:-) Toć mówię - że dla mnie to żarcik zrobiłaś sobie z czytelnika i świetnie:-)
innocenty_prędki Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 lekko i z wdziękiem :) pozdrawiam
al_meriusz Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 żart z czytelnika?! wygląda na to, że dałem się nabrać. :-/ na przyszłość spróbuję być ostrożniejszy. dziękuję za lekcję. pozdrawiam
Stary_Kredens Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no co Ty? , czytaj jak chcesz Pozdrawiam. kredens
Stary_Kredens Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano , dzięki pozdrawiam kredens
tolekbanan Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2013 a co to jest międzyczas? o reszcie zmilczę:-)
Stary_Kredens Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba trzeba było w ogóle pozdrawiam Kredens
tolekbanan Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2013 Einstein twierdził, że ludzie z natury swojej są idiotami. Mają tylko przebłyski geniuszu. Nie ma się więc czym przejmować:-) Próbujemy dalej:-)
Stary_Kredens Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W pełni podzielam tę opinię pozdrawiam Kredens
Rekomendowane odpowiedzi