beta_b Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 W sumie co to za różnica czy będę z tym, czy z tamtym a ty noc spędzisz z inną w ramionach, skoro nasze dusze się pocałowały? W sercu jest miejsce na wiele relacji, reszta to kwestia codziennych wyborów. W sumie często tak bywa że jest inaczej, niż byśmy chcieli, drogi się nie krzyżują, ale to mniej ważne, skoro nasze dusze się pocałowały. Jak w sercu dzielą przestrzeń to trwa to na wieki. Nie truj się więc zazdrością, czy chęcią posiadania bo dusze wolne żyć chcą bez ograniczania. A spotkają się jeszcze gdy wiele klocków układanki znajdzie swoje miejsce.
Hazra_ Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 "W sumie co to za różnica czy będę z tym, czy z tamtym a ty noc spędzisz z inną w ramionach, skoro nasze dusze się pocałowały? W sercu jest miejsce na wiele relacji, reszta to kwestia codziennych wyborów." wg. mnie, ciag dalszy jest niepotrzebny, wrecz psuje efekt, a to, co wyzej- ladne, daje czytelnikowi mozliwosci emocjonalnego "poruszania sie". pozdrawiam, H
beta_b Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba masz rację. Zostawia przestrzeń. Bez przytupów i prowadzenia. Dziękuję. b
Anonimowy Huzur Mirahi Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2013 "często tak bywa że jest inaczej, niż byśmy chcieli" I to jest brnięcie pod prąd, nie akceptacja, niezadowolenie z tego, co się ma. Mówię o prądzie przeznaczenia, kto zamiast płynąć wraz z nim, choćby zatrzymuje się na brzegach, będzie cierpiał.
bazyl_prost Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 hocki klocki, czy wszystko tu pasuje?
beta_b Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Może wiem za mało, choć czasami mam wrażenie że wiem może i za dużo.
Rekomendowane odpowiedzi