halcia Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Patrzę i serce drży Z oczu spływaja łzy Obraz męki człowieka Który za nasze winy Otrzymał wyrok i kpiny Niewinny bez grzechu Pokornie oddał śmierci ciało Aby Zmartwychwstało Aby nas z grzechu uwolniło Słabości zabrało i Zbawiło Teraz wyciąga dłonie Miłosierdziem obdarowuje Lecz wielu z nas nie przyjmuje Drzwi przed Nim Zamyka Bo w duszach Światła brakuje Gra diabelska muzyka Tutaj rada jest taka Komu się w życiu nie wiedzie Niech odda serce Maryi Ona do Boga zawiedzie Autor Halina Sawicka 05.04.2013
halcia Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam i dziekuję za komcia masz rację .Ja jestem żywym przykładem Łaski- 25 lat temu zostalam cudownie uratowana.Czesc Maryii.
halcia Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie uwierzysz z nieba , kosciola i ludzkich serc,pozdrawiam
krzywy olek Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. koronek nie odmawiam, alkoholu też nie; gdzie mnie to zawiedzie? prosto do raju, bo znam skrót ;))) pozdr
Rekomendowane odpowiedzi