M._Krzywak Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2013 Jestem pewny, że znajdzie się przynajmniej jeden pan, który napisze, że bardzo mu się to podoba, cokolwiek to jest.
Alina_Służewska Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Witam niezły żarcik a właściwie eksperyment :) przeczytałam świetny wiersz - ma coś co lubię cenię - duszę wnętrze pozdrawiam :) dla zainteresowanych - wiersz jest na innych forach poetyckich :)
Wawrzynek Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 To tak w ramach kokietowania Mufko?
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Brakuje dedykacji: dla Aliny ;)))
Alina_Służewska Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 o, to by było miłe ale prócz tego dobrego wiersza przeczytałam też komentarze - polecam :)
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O to chodzi? www.allarte.pl/df723MjM4NTY_8,kulturowo-uwarunkowany-zespol-strachliwosci-.html Pani wybaczy - tam jest coś. Bez skrótów.
andrzej_barycz Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Brakuje dedykacji: dla Aliny ;))) Autodedykacji ? ;)
Rekomendowane odpowiedzi