Walka o przetrwanie
-
Ostatnio w Warsztacie
-
beta_b 5 744
@Waldemar_Talar_Talar Dobrych, spokojnych Śwìąt Bożego Narodzenia, Waldku. Bb
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Robert Witold Gorzkowski · Opublikowano
@Marcin Tarnowskino tak tylko czy powinniśmy mierzyć się z ludami pobitymi. W końcu potencjał ogromny drzemał i drzemie w polskim narodzie. Mamy gorące głowy i nigdy nie pogodzimy się aby ktoś nami rządził. Mamy po prostu swoją chlubną przeszłość. Gdybyśmy tylko mieli polskich królów to by było korzystniej. Zaprzepaszczona szansa z Wazami którzy mogli rządzić Rosją a uwiązali się w bezsensowne wojny o tron w Szwecji. -
Przez Gosława · Opublikowano
@hollow man proponuję kubę(ł) k zimnej wody To ponoć pomaga na głowęZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
@hollow man a tak poważnie to bardzo dziękuję Miło mi że wiersz zatrzymał -
Przez hollow man · Opublikowano
@lovej Masz tu cały zestaw podręczny poety do miksowania o miłości. I pewnie czujesz co piszesz i byłbym niesprawiedliwy gdybym nie docenił autentyczności. Ale te emocje, te przeżycia możesz opowiedzieć na swój nowy i piękny sposób. Tylko musisz dotrzeć do ich nerwu, może do granic, musisz to poznać, wejść głęboko we własne flaki. I blisko rdzenia kręgowego odkryjesz opiłki złota i inni też je zobaczą. -
Przez Waldemar_Talar_Talar · Opublikowano
Każda bajka baśń legenda jest dla mnie jak kolęda której słuchać uwielbiam złote chwile z nią spędzam chwile które czasu nie mierzą w czar magię i zaklęcia wierzą chwile wesołe ciepłe i miłe mające w sobie tajemnic tyle Dlatego mimo mojej dorosłości tkwi we mnie coś z dziecinności która fantazji się nie boi która czasem łezkę uroni Z okazji świąt Bożego Narodzenia wszystkim którzy lubią poezje życzę spokojnych miłych chwil przy świątecznym stole - -
Przez hollow man · Opublikowano
@Gosława Ale na poważnie... Ten wiersz robi mi coś dziwnego na innym niż tylko sensualny poziomie. Nie potrafię tego od wczoraj nazwać.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi