Alina_Służewska Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2012 powolne wysuwanie blasku z przeciąganiem przez szafirowy woal pryzmatu załamanie promienia delikatne spięcie potem rozproszenie i walc walc upojny w ramionach kryształków wody hipnoza
Wawrzynek Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2012 szafirowy woal pryzmatuwalc walc upojny w ramionach kryształków wody Wybacz Alino mnie tu nic nie "zawalcowalo" poezją...jest banalnie i ckliwie. Ale to ja, nie mam wątpliwości, że są tacy, którzy wpadną w ekstazę. No, może w dziale początkujęcych....bo tam same ochy i achy? Pozdrawiam.
WiJa Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 To pewnie dobrze, kiedy wzruszenie jest uniesieniem, ale co człowieka wzrusza, trudno drugiemu człowiekowi powiedzieć, a może nawet to jest człowieka tajemnicą. W każdym razie same słowa nie oddają tego, co wzruszenie, choćby i bez sów; a przynajmniej słowa niejedno mają znaczenie (oczywiście dopóty nie poznamy jednego znaczenia). Pozdrawiam
Alina_Służewska Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie oczekuję ochów i achów w żadnym dziale dla mnie istotne jest to by moje wiersze w jakikolwiek sposób oddziaływały na wyobraźnię czytelnika ale nie muszą się wszystkim podobać pozdrawiam
Alina_Służewska Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czego pozdrawiam
Alina_Służewska Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rzeczywiście wręcz niemożliwym jest wyrazić słowami podziw uwielbienie do świata przyrody starałam się tu opisać dwa zjawiska które działy się na moich oczach jednocześnie to fakt wtedy z zachwytu upojenia widokiem tańczyłam walca o wschodzie słońca w ramionach deszczu pozdrawiam :)
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 Trochę się tego nazbierało: "zauroczenie" i jeszcze "hipnoza" tak blisko siebie ,nie zapominając oczywiście o upojeniu. Myślisz ,że taka "faza"jest możliwa?:))))) pozdr
Alina_Służewska Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proszę się o tym samemu przekonać własne odczucia na ten temat już wyraziłam w wierszu pozdrawiam
andrzej_barycz Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Piski, jęki, stęki - grafomański standard.
Alina_Służewska Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cudna przyroda i walc cudny w jednym i drugim niezbędne dobry słuch elegancja wyczucie taktu giętkość lekkość i fantazja spore wymagania ale to podstawa by nie kręcić się jak walec a choćby wzrokiem umieć lub chcieć zatańczyć z przyrodą walca nic nie poradzę na to gdy ktoś w oczach ma bielmo a na ucho nadepnął słoń pozdrawiam
Piotr_Płoszaj Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Liryczna drobnostka. Pozdrawiam - Piter
Alina_Służewska Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 sam pan na to wpadł czy podpowiedziało liryczne licho pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi