Łukasz Maxell Opublikowano 17 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Czy to zazdrość? Chyba tak... Wiem, że jestem niedojrzały, bo z ideałow młodości nie wyrosłem. Jak wielu z was... Wciąż chcę pozostawić po sobie choć najmniejszy granitowy głaz. Swoją małą skałę... Choć trochę podobną do skałstudni poetów ze skrzydłami Czy to zazdrość? Chyba tak... _ Wiersz byl w warsztacie- gdzie przy pomocy Wurena (czyt. dzieki niemu :) - zostal oczyszczony z bledow. ^^ Prosze o krytyke. Pozdr.
Michał_Zawadowski Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 chyba nieco zbyt patetyczne. można by zawartą tu myśl wyrazić jakoś inaczej.
Anastazja.P Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 moze ja pomogę? zazdroszczę? chyba tak gugułowato niedościgam zakwitu tego co wzrośnie po młodości jeszcze jak wielu z was najmniejszy granitowy głaz chce zostawić innym dla lekkości swoją małą skałą choć trochę podobną do cegły- studni poetów ze skrzydłami czy to zazdrość? chyba tak
Michał_Zawadowski Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 "gugułowato niedościgam zakwitu" powaliło mnie i nieprędko dojdę do siebie;)
ronin Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 zdecydowanie nie zazdrość pzdr
Łukasz Maxell Opublikowano 18 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 musialem zedytowac- bo niektorzy zle zinterpretowali :-)
Rekomendowane odpowiedzi