Michał Kowalski Opublikowano 17 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 ale wyrosłeś prawda ciocia nawet nie wie jak bardzo wyrosłem z pacierza - anioła stróża z przeczącego nie szczerze chcącego tak wyrosłem z dobroci bez-interes-trudniej ze świętego mikołaja świętych nie ma z żyli długo i szczęśliwie wszystko będzie dobrze najpierw kobiety i dzieci wyrosłem z ufnej postawy jezusa otwartoramiennej także z rowerka który czterema kołami dbał bym nie został wyprowadzony z równowagi wyrosłem ale ----------------------------- przepraszam ogromnie za zamęt - pierwotnie wiersz umieściłem w dziale P... chciałbym jednak uslyszeć głosy krytyków z Z wybaczcie tę operację (mam nadzieję, że moderatorstwo się nie wzburzy)
Arena Solweig Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Czytałam choć nie komentowałam w P twojego „niemowlaka”. Moja opinia jest taka : - chyba dobrze mu i mnie zrobił ten dystans czasowy - bo coraz bardziej wydaje mi się mądry a te otwarte drzwi „ wyrosłem ale” są genialne. Wyrzuciłabym to stylizujące „ano” i jedno z dość blisko stojących na początku dwóch „wyrosłem” zaś mógłbyś je powtórzyć gdzieś nieco niżej dla przypomnienia. Zostawiam miejsce fachowcom. Pozdrawiam Arena
Michał Kowalski Opublikowano 17 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki serdeczne! zastanowiłem się poważnie i postanowiłem skorzystać z Twoich rad:) bardzo mi miło, że wiersz się spodobał pozdrawiam
teraa Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 ciekawy wiersz...... myśle że moze byc tu w Z kiepskie i płytkie jest "bez-interes-trudniej" oraz ten anioł stróżjakos tak dziwnie :/ Tera
seweryna żuryńska Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 temat ciekawy, choć smutny wyrastamy z o wiele więcej, niestety chwała tym , którym udaje się zatrzymać w sobie odrobinę dziecięcego zachwytu nawet licząc nie liczmy, ucząc nie pouczajmy spodobało się u ciebie pozdrawiam seweryna
Witold Marek Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Konsekwentny wiersz na temat od głów do stóp (no może do tytułu mam zastrzeżenia), bez zbędnych ornamentów. Dopiero co przeczytałem czyjąś biografię, a ten tekst nieźle mi to spuentował ;) Pozdrawiam.
Roman Bezet Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Bardzo, bardzo. Wstawiłbym kilka znaków zapytania, ale wątpliwości chyba przychodzą z wiekiem :) pzdr. bezet
Alicja Powroźnik Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 duży duży + podoba się bardzo wyrastaj ze stereo... łam je konsekwentnie pochwalam w szególności to co Teresławowi drogiemu nie przypadło do gustu pozdrawiam serdecznie alunia
Michał Kowalski Opublikowano 21 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 dziekuję Wam bardzo serdecznie za poświęcony czas - wszelakie uwagi i sugestie oczywiście przemyślę pozdrawiam gorąco wyrośnięty kowalski
Rekomendowane odpowiedzi