bazyl_prost Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 białe punkty mienią się w błękicie więcej niz węgiel to życie to zbyt daleko , wiem bóle odchodzą w cień nie terroryzmem życie czerwień nie mieszka w błękicie mdłośći trujące także nie są pożądane kiesą
Klopotka566 cień Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Pięknie Pan napisał,,bóle odchodzą w cień'' nie będę kryła, że łza się pojawiła...
bazyl_prost Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 pszczołą czy pająkiem zjawia się pytanie rozwiązanie proste , kto odpowie na nie?
Alina_Służewska Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 ani pszczołą ani pająkiem to po prostu w sercach zakątek bez ja inspirujący wiersz pozdrawiam :)
bazyl_prost Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ma zakątków bez ja, to nowotwór
Alina_Służewska Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ma zakątków bez ja, to nowotwór jest taki zakątek wystarczy z niego wyjść do ludzi dla ludzi :)
Rekomendowane odpowiedzi